Priče kruže: "Ko kupi paket vozi duže!"

5
Promotivni tekst

Za korisnike beebee električnih romobila stižu super vijesti – uštedi više i vozi duže uz ponudu novih beebee paketa! Odredite sebi destinaciju na koju želite stići i u skladu sa tim odaberite odgovarajući paket!

Korisnici beebee romobila su oni kojima nikada nije dosta kredita za vožnju i one koji precizno znaju koje su im količine potrebne na mjesečnom nivou. I ovo je ponuda za sve vas!

Stoga vam donosimo nove pogodnosti kroz tri nova mjesečna korisnička beebee paketa po nevjerovatno niskim cijenama!

Jeste li znali da hranu možete ocijediti uz pomoć čačkalice! Pogledajte kako

Tri nova beebee paketa

Tri nova beebee korisnička paketa donose vam neograničena otključavanja, najpovoljnije cijene i velike uštede. Odaberi paket ili kombinaciju prema svojim potrebama:

  • Ako ti je potrebna kraća vožnja do posla tu je bee200 po cijeni od 45 KM mjesečno - sa 200 min vožnje, neograničenim otključavanjem i 36% uštede!
  • Ukoliko voliš dužu vožnju bee400 po cijeni od 65 KM mjesečno je tvoj paket! - sa 400 min vožnje, neograničenim otključavanjem i 53% uštede!
  • Želiš i jedno i drugo? bee800 paket po cijeni od 95 KM mjesečno ima i više nego što ti treba – 800 min vožnje, neograničenim otključavanjem i 66% uštede!

Iskoristi ponudu, izaberi paket za sebe! Sve što je potrebno je kupiti dopunu preko svog računa na beebee aplikaciji!

Zujimo beebeečanstveno!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak