Podravka misli na vas: Da biste dobili vrhunsko jelo potreban vam je vrhunski temeljac

Radiosarajevo.ba

Pronašli ste, dobili, čuli, pročitali i zapisali odličan recept i jedva čekate da ga pripremite, ali kad u receptu naiđete, među sastojcima, naveden temeljac (pileći, teleći, kokošji, goveđi, riblji, povrtni i sl.), pitate se: kako ga pripremiti, u čemu leži tajna? 

Da biste dobili vrhunsko jelo koje u sebi sadrži temeljac, potreban vam je vrhunski temeljac.

Što je to temeljac?

Temeljac je vodena podloga (ekstrakt) dobiven kuhanjem mesa ili povrća ili morskih proizvoda ili začinskog bilja, a koristi se tijekom kulinarske obrade za davanje karakterističnih svojstava drugim jelima.

Kako se priprema temeljac za neku određenu juhu, umak, rižoto i sl.?

- trebamo dobre i kvalitetne namirnice

- dobru volju

- puno vremena

Upravo se Podravka pobrinula da uz svoj ubrzani životni tempo ne morate trošiti vrijeme na nabavku mnogobrojnih namirnica, a da ne pričamo o dugotrajnosti pripreme temeljca kod kuće koja traje i do šest sati.

Pripremili smo za vas temeljce koje karakterizira miris i aroma dugo kuhanog mesa, kostiju i povrća, baš poput pravog domaćeg, tradicionalnog bujona koji zahtjeva višesatnu pripremu, a za koju suvremenim domaćicama nedostaje vremena i energije. 

Novi Podravkini temeljci

Podravkini temeljci za jela potpuno su nova generacija kategorije bujona pripremljeni od najkvalitetnijih sastojaka, a to su naravno vrhunsko kvalitetno meso, kosti, povrće i začini.

- prate najnovije trendove u prehrani,

- prate zahtjeve mlađih potrošača koji vole kuhati (i eksperimentirati u kuhinji), s obzirom da velik broj recepata u svom sastavu ima temeljac,

- pojam temeljac može djelovati zbunjujuće na početnike u kuhanju, a Podravka se pobrinula da tu nedoumicu brzo i lako riješi ponudom svojih nezamjenjivih temeljaca. 

Njihova primjena vrlo je praktična te na brz i jednostavan način obogaćuju okus svih povrtnih, mesnih jela, variva, rižota, umaka, juha i sl. Njihova konzistencija garantira odličnu i ravnomjernu topljivost – dodaju se izravno u vodu ili posudu, ili se rastope u vodi i koriste za podlijevanje jela.

4 okusa temeljaca

- Povrtni

- Kokošji

- Goveđi

- Riblji

Pakiranje sadrži 4 komada u jednoj komercijalnoj kutiji. 

1 kom = 28 g

S obzirom na trendove u prehrani sastav proizvoda nudi i sljedeće benefite:

- bez dodanih pojačivača okusa

- bez konzervansa

- domaći okus.

Kome je proizvod namijenjen:

- svima, a posebno mladim ženama i mladim obiteljima koje žele nešto novo, inovativno, dobro, brzo i nadasve ukusno,

- prvenstveno onima koji vole i žele kuhati i pripremati ukusna jela, prate najnovije trendove u prehrani,

- onima koji su uvijek u žurbi, 

- onima koji vole eksperimentirati u kuhinji i važna im je povratna informacija,

- onima koji se kroz jela samoizražavaju.

Što kažu potrošači:

- Kuhanje domaćeg bujona/temeljca mi oduzima puno vremena ili ga ne znam skuhati.  

- Proizvodi koji su na tržištu imaju industrijski okus i preslani su.

- Trebam nove ideje i proizvode s kojima će moji tjedni jelovnici biti raznovrsniji.

- Želim zdravo i prirodno kuhati za sebe i svoju obitelj

Podravka temeljci za jela su:

- odlična zamjena domaćeg bujona/temeljca

- prirodnog su okusa

- savršeno se uklapaju u svako slano jelo

- meke konzistencije su, lako se tope u jelu ili juhi

- mogu se dodavati direktno u jelo ili otopljeni u vodi koristiti za podlijevanje jela

Podravka = tradicija = kvaliteta

- Podravka temeljci za jela su napravljeni od prirodnih i visoko kvalitetnih sastojaka

- Bez dodanih pojačivača okusa.

- Bez konzervansa.

- Novi inovativni proizvodi. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak