Ovaj proizvod čini čuda i čisti razne površine: Najbolji je za skidanje mrlja sa pločica

0
Radiosarajevo.ba
Ovaj proizvod čini čuda i čisti razne površine: Najbolji je za skidanje mrlja sa pločica

Sredstvo za uklanjanje laka za nokte, izrađeno na bazi acetona, pogodno je ne samo za čišćenje noktiju od laka za nokte.

Naprimjer, ako je olovka bila u prednjem džepu i tinta je iscurila, ne biste trebali odmah baciti košulju. Mrlju možete obrisati tekućinom na bazi acetona i mrlja će nestati. Ostaje vam još samo oprati košulju.

Nadalje, u vašoj tastaturi se sigurno nakuplja mnogo smeća. To su čestice prašine, sve vrste mrlja i mrvica. To govori ne samo o izgledu tastature, već i o njenim funkcijama.

Četiri stranke žele zajedničkog kandidata za načelnika Srebrenice: Predložen Muhamed Avdić

Tekućina na bazi acetona pomoći će u čišćenju tatature. Da biste pojednostavili zadatak, možete koristiti tufer i četkicu za zube, prenosi Krstarica.

Nakon kupanja na česamma i tuševima ostaju naslage? Nema problema. Odstranjivač laka za nokte može se nanijeti na spužvicu i prebrisati sve površine. Time ćete se riješiti naslaga i mrlja.

I za kraj, ako se na popločanom podu, naprimjer, u kuhinji, pojave strane mrlje koje se ne mogu obrisati, možete ih ukloniti ubrusom i sredstvom za uklanjanje laka za nokte.

Nakon čišćenja, pločice se operu sapunom i obrišu. Međutim, ovo se ne smije koristiti na drvenim podovima jer može skinuti lak, piše D&D.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak