Konačno otkriven trik za cijeđenje limuna bez nereda: Nakon ovoga nema ljepljivih ruku

1
Radiosarajevo.ba
Konačno otkriven trik za cijeđenje limuna bez nereda: Nakon ovoga nema ljepljivih ruku

Konačno, jednostavan trik za brzo cijeđenje limuna, bez nereda i lepljivih ruku.

Nije li neobično kako jedan mali trik može promijeniti način na koji koristimo limun? Ovaj novi viralni trik sa TikToka oduševio je ljude širom interneta, nudeći rešenje za sve one koji su se mučili sa cedjenjem limuna.

Zamislite situaciju – želite samo nekoliko kapi limuna za vašu salatu, ali ne želite da sjeckate cijeli limun i onda ga bacate jer niste iskoristili sve. Osim toga, niko ne voli da se muči sa cijeđenjem limuna rukama.

Kolaps u Bosanskoj Gradiški: “Čekamo dva sata, smučio nam se odmor”

Upravo tu dolazi na scenu genijalni trik koji nudi rešenje čak i bez siječenja limuna, i to bez nereda!

Sve što treba da uradite je da uzmete drveni štapić za ražnjić i zabodete ga u sredinu limuna. Malo ga protresite da sokovi počnu da izlaze, a zatim jednostavno uklonite štapić i cijedite – kao iz čarobne flašice!

Ako sve uradite kako treba, iz limuna će poteći mlaz soka, a vi ćete moći da ga čuvate u frižideru do sljedeće upotrebe. Jednostavno, praktično i bez nereda – ovo je definitivno trik koji vredi probati", javlja Krstarica.

@unkoshercowgirl

♬ original sound - Nugget

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak