Jednostavan trik za održavanje svježeg i čistog namještaja

1
Radiosarajevo.ba
Jednostavan trik za održavanje svježeg i čistog namještaja

Tiktokerica Kate je nedavno podijelila jednostavan trik za čišćenje tapeciranog namještaja, uključujući kauče, fotelje i krevete. Njen video postao je pravi hit s više od 624 hiljada pregleda. U videu otkriva da za ovaj trik trebate samo kapsulu za pranje veša i - poklopac od lonca!

Sami postupak je izuzetno jednostavan: kapsulu za pranje veša otopite u toploj vodi, a zatim namočite manji peškir. Temeljito ocijedite peškir i položite ga na ravnu površinu. Na vrhu peškira postavite poklopac od lonca i zategnite rubove peškira. Koristite ovu kombinaciju za čišćenje namještaja.

Osim uklanjanja mrlja, ovaj trik se također pokazao korisnim za uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca s tapeciranog namještaja. Dodatna prednost je svjež miris koji ostavlja na namještaju.

Kćerka hrabrog rudara Asima Šehanovića: "Ispraćala sam ga, pa se okretala uvijek, da ga zapamtim"

@kate_cleanhome

Sofa cleaning 😍🫶🏻🧽 #clean #cleaning #sofacleaning #cleaninghacks #cleaningtips #CleanTok #cleaningtiktok #cleaningmotivation #LearnOnTikTok #sofaclean #homehacks #cleanwithme #fyp

♬ dance the night away sped - 💗 S O U N D S 🐆

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak