Držite li ove predmete u vašem stanu? Stručnjak tvrdi da je to čisti kič

1
Radiosarajevo.ba
Držite li ove predmete u vašem stanu? Stručnjak tvrdi da je to čisti kič

Stara izreka kaže, dom je tamo gdje se osjećaš bezbrižno, lijepo, ugodno i sretno.

Tamo su sve tvoje stvari i sviđa ti se kako je uređen. Sve to stoji, ali stručnjak William Henson šokirao je izjavom i uzburkao emocije kada je izjavio da u stanu ima nekoliko predmeta koji odaju da živite u siromaštvu.

"U kući ima stvari koje jednostavno pokazuju da nemate stila i da ste siromašni, bilo duhom, bilo materijalno" izjavio je Henson, a potom objasnio na što tačno misli.

Meteorolozi najavili da u ovaj dio BiH dolazi nevrijeme. U Sloveniji bujice već nose sve pred sobom

Satenska posteljina u boji

"Većina ljudi misli da je satenska posteljina, pogotovo crna, vrhunac luksuza, a zapravo je vrhunac neukusa. Posteljina treba biti kvalitetna, od pamuka, lana ili mješavine oba. Svila i saten su za prostake i umišljene playboye" kaže Henson.

Plišane lutke

Mislite da je jako slatko što još uvijek čuvate svoje uspomene u obliku plišanih životinja? Henson se s tim ne slaže i kaže da je vrhunac neukusa kada jedna od tih životinja u šapama drži srce, cvijeće i izjave ljubavi.

Ogromna ogledala

"Ogromna ogledala na neobičnim mjestima su vulgarna. Vrišti da ste narcis, i ne samo to. Još se nije rodila osoba koja je postavila ogledala na strop spavaće sobe i koja zaista izgleda tako dobro kao što misli. Zapravo, što je ogledalo veće, to je osoba obično ružnija" tvrdi ovaj stručnjak.

Stakleni namještaj

"Održavanje takvog namještaja je tolika muka da se o tome ne isplati ni razmišljati, a kamoli kupovati ga. Uostalom, takav je namještaj rezerviran samo za nižu klasu. Samo hrast ili mahagonij" savjetuje stručnjak.

Hrpa jastuka

"Vidi se da ste si jednom prilikom priuštili odmor u Dubaiju pa ste puni dojmova. Da skratim, što više jastuka imaš, to si jadnij" zaključio je za kraj, piše Jutarnji List.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak