Žena u Australiji uslikala horor na plafonu, na društvenim mrežama joj poručili da se iseli

0
Radiosarajevo.ba
Žena u Australiji uslikala horor na plafonu, na društvenim mrežama joj poručili da se iseli

Australka je na Facebooku pokazala što je uslikala na stropu svoje praonice. Vidimo nešto što izgleda kao hrpa prljavštine a komentari koje dobiva su više nego dramatični. Pojedinci joj savjetuju da se odmah iseli?! 

"Zna li neko šta je ovo? Hoće li me napasti ose?", napisala je građanka države Victoria.

U kratkom roku dobila je puno odgovora, a mnogi korisnici ostali su zbunjeni. "Koji je ovo vrag?", "Zapali kuću i bježi", "Vrijeme je za pokret", glasile su neke od poruka.

Počeo koncert legendarnog pijaniste Ive Pogorelića u Narodnom pozorištu Sarajevo

Žena je objasnila da dugo nije ulazila u praonicu, jer u drugoj prostoriji ima mašinu, prenosi Mirror. "Uzela sam sprej protiv insekata i poprskala sve. Ništa nije izašlo", dodala je vlasnica kuće.

Fotografije su dospjele i do profesora Aleksandra Mihejeva s Biološkog znanstvenog fakulteta, koji je potvrdio da se radi o osinjem gnijezdu.

Takva gnijezda prave ose blatnjače čiji ubod nije opasan za čovjeka. Ova vrsta neće napasti osim ako se ne osjeća ugroženom, ako ste u blizini gnijezda, najbolje se kloniti i izdaleka promatrati kukce, savjetuje se.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak