Žena snimila video kako dočekuje goste u svom apartmanu: Pokrenula je lavinu pozitivnih komentara

4
Radiosarajevo.ba
Žena snimila video kako dočekuje goste u svom apartmanu: Pokrenula je lavinu pozitivnih komentara

Cijene apartmana u Hrvatskoj iz sezone u sezonu sve više rastu, a iznajmljivači često gledaju samo kako izvući što više novca od turista.

Zbog toga rijetki gosti pišu u superlativima o hrvatskim iznajmljivačima, ali jedna žena koja iznajmljuje apartman na našoj obali objavila je na TikToku kako se ona posebno brine o svojim gostima.

Video je u kratkom roku skupio više od 110 hiljada lajkova i preko milion pregleda, a iznajmljivačica u njemu objašnjava kako svojim gostima prije dolaska pripremi hranu i piće.

Poznato gdje se krio Faton Hajrizi dok je policija tragala za njim: Pokušao da pređe u BiH

"Zamisli, od svih apartmana gost odabere doći baš kod tebe i prvo šta mora napraviti je otići u trgovinu. Meni je to totalno glupo i baš zato se potrudim ljudima otići u trgovinu prije nego što stignu, pogotovo ako dolaze na duže vrijeme. Apartmani su skupi i najmanje što možemo učiniti je dati im nešto što oni ne očekuju, kao na primjer malo hrane i pića. Meni nema ništa draže nego kad me pitaju plaća li se to dodatno, piše Jutarnji List.

Ja kažem "ne", i još dodam da za vrijeme boravka na plaži kraj kuće mogu besplatno koristiti pedaline, kajake i supove koliko god žele i onda ono njihovo oduševljenje na licima. Meni je već to dovoljno da znam da se sav trud isplati. Ne samo to, takav gost će ti uvijek ostaviti pozitivnu recenziju na Bookingu, a i rado će uzeti sadržaj koji se plaća", komentirala je.

@una.pletikosic

volim svoj summer job 💕 Apartmani Vukovic, web stranica je vukovic-rab.com

♬ Chill Vibes - Tollan Kim

Njen potez izazvao je lavinu komentara korisnika TikToka i pohvale javnosti, pa se tako može vidjeti hrpa pozitivnih poruka kao što su: "Bravo! To rade prave gazde!", "Predivna gesta", "Respect", "E tako se to radi. To znači da vam je stalo da Vam gost bude zadovoljan".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak