Za Shiju Labeoufa mama je najseksi žena

Radiosarajevo.ba
Za Shiju Labeoufa mama je najseksi žena

U intervjuu za najnoviji broj Playboya, slavni glumac izrazio je svoje, blago rečeno, neuobičajeno mišljenje o najseksipilnijim ženama stavljajući na prvo mjesto svoju majku, koju bi pak rado i oženio da mu nije majka

"Ona je vjerojatno najseksipilnija žena na svijetu. Ona je anđeo. Nitko ne izgleda kao ta žena. Da sam mogao negdje nekad sresti svoju majku, sigurno bih je oženio. Danas bih bio s njom što zvuči bolesno koliko i je!"

Ova je izjava uslijedila nakon kratke povijesti zaljubljivanja u svoju majku još dok je bio dijete: "Bilo je to još dok su ona i njezini hipi prijatelji tulumarili goli po kući. To je doista bila gomila golih žena s nevjerojatnim aurama, fantastičnih tijela i jedinstvenom nevinošću koje su znale samo sjediti i mumljati nešto."

Doista nesvakidašnji način odrastanja, odgoja i sazrijevanja pa ne čudi da svoju majku smatra svojevrsnom božicom seksa.

tportal.hr/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak