VIDEO: Robbie & Take That

Radiosarajevo.ba
VIDEO: Robbie & Take That

Nakon više od 15 godina Robbie je zapjevao s bivšim kolegama i najavio kako će im se ipak pridružiti u bendu.

Britanski pjevač Robbie Williams zaplakao je od sreće kada je nakon više od 15 godina ponovo zapjevao sa svojim bivšim kolegama iz benda Take That.

Svega trenutak kasnije obožavatelji pjevača, ali i benda, doživjeli su trenutak o kojem su sanjali. Robbie i Gary Barlow, član benda s kojim se Robbie baš i nije najbolje slagao, ruku pod ruku zagrljeni, ponovo su zajedno zapjevali.

Spektakl novog ujedinjenja Williamsa i njegovog starog benda održao se u londonskoj dvorani Royal Albert Hall tokom humanitarnog koncerta za djecu s posebnim potrebama.

Veliko okupljanje benda Take That, u kojem je Robbie pjevao prije početka solo karijere, najavljeno je i pomirenjem između Robbiea i Barlowa.

Iako je Robbie, jedan od najuspješnijih britanskih muzičkih umjetnika i zabavljača u historiji, više puta izjavio kako se "nikada neće vratiti u Take That", vremena se očito mijenjaju i do službenog ujedinjenja Robbiea, Barlowa, Marka Owena, Howarda Donalda i Jasona Orangea moglo bi doći za nekoliko mjeseci.

Podsjetimo, bend se raspao 1996. godine, a Robbie je iz benda izašao godinu ranije. Bivši su se članovi ponovo okupili 2005., opet naravno bez Robbiea, i do danas su uspjeli prodati više od šest miliona albuma.

http://www.youtube.com/watch?v=4CGjuSRymJE

jutarnji.hr/radiosarajevo.ba


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak