Večeras na male ekrane stiže "Superpotjera": Poznati lovci u novoj ulozi, evo ko je najefikasniji

1
Radiosarajevo.ba
Večeras na male ekrane stiže "Superpotjera": Poznati lovci u novoj ulozi, evo ko je najefikasniji

Na male ekrane na HRT-u u nedjelju navečer stiže novi kviz 'Superpotjera', spin - off verzija poznate 'Potjere', a ovog puta lovci će biti okupljeni u super tim gdje će svih petero raditi kao jedan.

Potjera se na HRT-u počela emitirati početkom novebra 2013. godine, a među prvim lovcima našli su se Morana Zibar (46), Dean Kotiga (35) i Mirko Miočić, jedan od najpoznatijih hrvatskih kvizaša koji je u 61. godini preminuo u zadarskoj bolnici 2017. godine. Kasnije su im se pridružili i Krešimir Sučević Međeral (43) i Mladen Vukorepa.

Jednom je prilikom Mirko izjavio kako od specifičnih znanja kojima čovjek pobjeđuje u kvizu drugdje u životu nema velike koristi, prenosi 24sata.hr.

Napad na Baščaršiji: Žena spriječila džeparoša dok je pozirala za fotografiju

"Ali neki ljudi su za to nadareni, imaju bolju moć koncentracije, bolju memoriju. Ja sam jedan od takvih", poručio je Mirko, kojeg smo osim u Potjeri mogli vidjeti i u 'Tko želi biti milijunaš?'. U toku emitiranja kviza bio je najčešće pozivani 'joker zovi', pa su zbog njega mijenjana pravila - isti 'joker' mogao je takmičarima pomoći samo triput u sezoni. Njega su u samo jednoj sezoni takmičari pozvali 48 puta, od čega je 45 puta znao odgovor. 

Morani također kvizovi nisu strani u životu jer je u njima počela sudjelovati već s 18 godina. 

Pravi početak njene kvizaške karijere bio je u 'Kviskoteci' kojeg je emitirala Televizija Zagreb. Pobjede je, osim tu, ostvarila i u ostalim kvizovima, poput Milijunaša i Najslabije karike.

Lijepa lovkinja iz 'Potjere' iznenadila čudnom frizurom i izazvala gomilu komentara

Zajedno s kolegom Deanom prva je krenula kao lovac u Potjeri, a on je također sudjelovao u poznatoj Kvisoteki gdje je pobijedio dvostruko starije takmičare.

Zbog svoje duhovitosti, sarkastičnosti, brzine razmišljanja, fora i zabavnog odnosa s bivšim voditeljem 'Potjere', Tarikom Filipovićem (51), postao je vrlo popularan.

Krešo se ekipi pridružio 2016. godine, a tri godine iza gledatelji su ga mogli pratiti i u showu 'Zvijezde pjevaju' gdje mu je mentorica bila Ivana Kindl (45). On je po struci doktor lingvistike, a osim u 'Potjeri', dvije godine prije sudjelovao je i u RTL-ovom, 'Tog se nitko nije sjetio'.

Morana u Potjeri pogriješila na pitanju o šatrovačkom izrazu. Znate li vi odgovor?

Svim lovcima, u novoj 'Super potjeri' pridružit će se i novo lice - Sven Marcelić. On je u emisiju ušao kao zamjena, jer je jedan natjecatelj odustao, a onda je osvojio tadašnjih 115 hiljada kuna i vrlo brzo postao poznat svim kvizoljupcima.

Godinu nakon Kreše, dakle 2017. poznatom kvizu pridružio se i Mladen. Inače inženjer elektrotehnike, gledateljima TV kvizova poznat je također zbog sudjelovanja u 'Kviskoteci', a posebno se pamte njegovi nastupi u 'Izazovu' u kojemu je bio rekorder.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak