U petak je "dan osmice": Evo šta to znači i zašto su astrolozi objavili upozorenje

0
Radiosarajevo.ba
U petak je "dan osmice": Evo šta to znači i zašto su astrolozi objavili upozorenje

Svake godine postoje posebni datumi koji, kako tvrde astrolozi, nose pečat karme, a 2024. godine taj će datum biti 8. avgusta, budući da su u matricu ovog dana zapisane čak tri osmice (osmi dan osmog mjeseca i broj godine 2+0+2+4).

U numerologiji i astrologiji broj 8 smatra se brojem Saturna – planeta karme, koji doslovno poput doktora svima propisuje sudbonosne lekcije. No budući da su 8. augusta, u petak, šifrirana čak tri broja Saturna, situacija u životu svake osobe može imati karakter ‘Sudnjeg dana’.

Sudnji dan nije naše uobičajeno shvaćanje obračuna ili božanske kazne. Ovo je situacija kada vam se otkriva stvarnost u kojoj živite. A osuđujete sami sebe jer imate cjelovitiju sliku svog života zahvaljujući konkretnom događaju. To može biti dijagnoza ljekara, kada shvatite da ste očito propustili brigu o svom tijelu. Ovo također može biti trenutak kada saznate za izdaju voljene osobe i shvatite da ste dugo vremena zanemarivali sebe, svoj razvoj, potpuno uronjeni u svoju obitelj ili karijeru.

Zasjedalo Predsjedništvo Naroda i Pravde: Usvojeno sedam značajnih zaključaka

Postoje mnoge varijante, ali sve one označavaju trenutak kada vam se čini da vam nebesa poput munje udare u glavu i pokažu sve bez uljepšavanja. A onda sami procijenite kako izgraditi svoj život.

Šta će se dogoditi s planetima 'osmog osmog'?

Ovog dana na nebu će se formirati nekoliko zanimljivih aspekata. Venera, Merkur i Mjesec mogu donijeti komunikaciju sa ženom, a možete saznati nešto važno vezano uz zdravlje ili posao. A Mars, kao dispozitor čvora buduće karme, bit će u konjunkciji s Jupiterom, pokazujući koje je područje vašeg života vrijeme za proširenje, poboljšanje, možda zahvaljujući novim saznanjima ili nekom vrstom razgovora s mudrim, iskusnim osoba.

Od napetih aspekata ovog dana može se uočiti opozicija Venere, Merkura i Mjeseca sa Saturnom, što može donijeti komunikaciju sa zakonodavnim tijelom, šefom ili nekim starijim rođakom. U ovom trenutku možete dobiti teške informacije koje će vas emocionalno šokirati, piše Atma.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak