Tiktokerica iz BiH oduševila ljude svojim videom: "Sve je stvar lične kulture"

0
Radiosarajevo.ba
Tiktokerica iz BiH oduševila ljude svojim videom: "Sve je stvar lične kulture"

Video je izazvao različite reakcije, što vi kažete na ovu naviku prije napuštanja plaćenog smještaja?

Svako od nas će pri ulasku u apartman koji smo rezervirali tokom ljetovanja odmah primijetiti njegovo stanje, prije svega čistoću. Međutim, rijetki razmišljaju o tome kako bi taj isti apartman trebao izgledati kada ga napuštamo.

Oko ove teme pozabavila se jedna Sanja iz Bosne i Hercegovine, koja je na svom TikTok profilu Sanjasworld podijelila video u kojem je pokazala što ona radi u apartmanu u kojem je boravila tokom odmora.

Novi detalji nesreće u centru Sarajeva: Pješakinja (47) zadobila teške povrede

"Danas vam želim pokazati kako ostavljam apartman nakon boravka", napisala je Sanja, a onda sve detaljno snimila i objasnila svaki korak prilikom čišćenja.

Velika usluga sobarici

Kako se može vidjeti na snimci, krenula je od balkona s kojeg je spakovala i pomaknula sve što se trebalo pomaknuti, a onda je nastavila do sobe, gdje je skinula svu posteljinu i nju stavila na jedno mjesto.

Također, sve vješalice u ormaru je stavila na jednu stranu i sve peškire spakovala na jedno mjesto. Onda se uhvatila džogera pa prebrisala kupatilo. Također, oprala je sve posuđe i očistila cijelu kuhinju.

@sanjasworld

Kako vi ostavljate apartmane nakon boravka? #ciscenje #apartman #cleaning #viralvideo #hrvatska #balkan #jadran #cleaningapartment #fyp #fypage #balkantiktok #croatia #cistimozajedno #cleaningtiktok #cleanwithme

♬ Rim Tim Tagi Dim - Baby Lasagna

"Na ovaj način štedim vrijeme sobarici i vjerujem da će joj puno značiti. Malo truda s naše strane može biti značajno", rekla je Sanja.

Stvar lične kulture

Njen video izazvao je različite reakcije. Dok su jedni smatrali da je čišćenje za sobom u tolikoj mjeri pretjerano, drugi su priznali da i sami sličnu stvar rade. "OK je neke osnovne stvari pospremiti za sobom… Ali sad da ja tu čistim pola dana, realno ne", "Ja uvijek, ali uvijek ostavim kako sam zatekla", "Ista sam, bilo bi me sram da ostavim nered", "Zato ja odem u hotel i ne moram ništa", "OK je sve to, ali koliko plaćamo, mislim da ne bismo trebali ni čašu pomaknuti", samo su neki od komentara ispod videa, piše Net.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak