Šta je Button dobio za pobjedu

Radiosarajevo.ba
Šta je Button dobio za pobjedu

Jessica Michibata je u Japanu izgradila karijeru modela za donje rublje, a istim poslom se bavi i njezina sestra Angelica
Britanski je vozač za pobjedu na VN Australije dobio i posebnu nagradu od svoje djevojke. Nakon utrke Jenson i model za donje rublje uzeli su petnaest minuta u maloj prostoriji samo za sebe.

Iako je nova postaja Svjetskog prvenstva Formule 1 (Kuala Lumpur) već pred vratima, još nije riješen misterij Velike nagrade Australije. Pritom ne mislimo na sportske rezultate ili potencijalne nepravilnosti kod određenih bolida, o kojima će se tek odlučivati, već o zagonetnim događajima nakon same utrke u Albert Parku.

Jenson Button je u samo sat vremena dvaput 'poentirao' i time uzburkao duhove te izazvao divljenje (a kod nekih i čuđenje). Prvo je potukao konkurenciju i ostvario senzacionalnu pobjedu, a zajedno s kolegom Rubensom Barrichellom donio Brawn GP-u dvostruki debitantski uspjeh, i to prvi put nakon 1954. godine.

Potom je stavio medije 'na čekanje' i odradio, prema mišljenju onih koji su se zatekli u pravom vrijeme na pravom mjestu, seks na brzaka sa svojom zanosnom djevojkom Jessicom Michibatom.


Nakon što je prvi prošao ciljem, potom na postolju proslavio svoju prvu pobjedu nakon Velike nagrade Mađarske 2006., zalio šampanjcem kolege i šefa Rossa Brawna te brojne mehaničare – Britanac je stigao u momčadske prostorije.

Tamo mu je sa suzama u očima u zagrljaj uletjela ponosna Jessica, mladi par se strastveno izljubio pred očima brojnih znatiželjnika, a potom su na petnaestak minuta nestali u malom uredu veličine 2x3 metra. Jenson je čak potjerao vani i službenika koji je tamo sjedio za svojim stolom i 'gledao svoja posla'.

Cijelo to vrijeme novinari su čekali na pobjednika VN Australije, koji je nakon nekog vremena iz male prostorije izašao prekriven crvenim ružem i vidno oznojen. Okupljenima je samo kratko prozborio: "Unutra je nemoguće vruće!".

Engleski tabloidi, a ni njemački nisu mogli odoljeti takvoj poslastici. Naslovi su bili prilično jasni poput Blitz-Sex nach Super-Sieg in Melbourne u njemačkom Bildu. Naravno, svi su u prvi plan gurnuli neodoljivu privlačnost Buttonove nove djevojke.


Manekenka za donje rublje japansko (majka) - argentinskog (otac) porijekla definitivno je zaludila britanskog vozača i vjerojatno značajno utjecala na njegove rezultate. Naime, Button je uoči početka sezone ostao bez posla u Hondi, ali i 15 milijuna funti plaće, no Jessica mu je 'dala' vjeru i još ponešto...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak