Spremite se: Strijelci će napokon otvoriti svoje srce, a ljubavni život Vaga postat će zanimljiv

0
Radiosarajevo.ba
Spremite se: Strijelci će napokon otvoriti svoje srce, a ljubavni život Vaga postat će zanimljiv

Vaš Ljubavni život postat će zanimljiviji zbog većeg kretanja među osobama suprotnog spola.

Ovan

Ljubav: Postat ćete smireniji i tiši, a vaša voljena osoba s olakšanjem će primijetiti ovu promjenu. Oboje ćete biti zadovoljni. Oni koji su sami mogli bi osjetiti bliskost s nekim ko nije iz njihovog kraja.

Iran bi mogao uskoro napasti Izrael? Pentagon pozvao na brzo raspoređivanje snaga u regiji

Karijera: Iako ćete željeti pomaknuti granice, shvatit ćete da to nije jednostavno. Neki vaši snovi će se suočiti s realnošću i izgubiti na važnosti, ali to prihvatite kao dio svog sazrijevanja. Budite kooperativni, slušajte druge, i oni će vas podržati.

Zdravlje: Potražite sport koji vam odgovara.

Bik

Ljubav: Ako postoje nesporazumi između vas i partnera, oboje ćete se potruditi pojasniti svoja očekivanja. Iako će biti povremenih neprimjerenih ponašanja, to neće značajno utjecati na vašu vezu. Budite nježniji jedno prema drugome.

Karijera: Atmosfera na radnom mjestu će se poboljšati, a posao će postati lakši, iako će ga biti sve više. Sportski djelatnici će postići uspjehe, a pedagoški radnici pokazat će svoje znanje. Pojavit će se nove ideje.

Zdravlje: Uživat ćete kako u samoći, tako i u društvu.

Blizanci

Ljubav: Iako će se vaš privatni život djelomično poboljšati, i dalje ćete biti skloni tvrdoglavosti. Posvetite više pažnje drugoj strani i uvažite njene prijedloge, to će koristiti oboma.

Karijera: Finansijske brige će mučiti neke od vas, a drugi će pronaći nove i neobične načine zarade, iako možda ne sasvim legalne. Savjetuje se da provjerite što je dozvoljeno kako ne biste kasnije imali problema sa zakonom. Moguća su poslovna putovanja.

Zdravlje: Uživajte u veselom društvu.

Ljudi rođeni u ovim znakovima horoskopa mogu vas povrijediti riječima, a da ne trepnu

Rak

Ljubav: Vaši osobni odnosi postat će diskretniji, a vi manje zahtjevni. Uživat ćete u malim i običnim situacijama, što će vam omogućiti da se bolje upoznate s partnerom.

Karijera: Dobro su vam postavljeni kontakti, posebno za nove ideje i projekte. Balansirat ćete između otvorenosti i diskrecije, zadržavajući neke stvari za sebe jer ćete osjetiti da je to potrebno. Mnogima ćete biti osvježenje.

Zdravlje: Idite tamo gdje vam je dobro.

Lav

Ljubav: Tokom ovog tjedna stvari u vašem privatnom životu počet će dolaziti na svoje mjesto. Manji verbalni nesporazumi neće biti važni. Slušajte svoje srce i slijedite ga, neće biti greške.

Karijera: U poslovnim komunikacijama izbjegavajte pokazivanje emocija, kako vas netko ne bi doživio kao neprofesionalnog. Odmjerite kada i koliko osjećaja treba pokazati. Krećete se prema novim znanjima.

Zdravlje: Ne živcirajte se zbog sitnica.

Djevica

Ljubav: Postat ćete društveniji. Oni koji su sami provodit će više vremena u društvu, bilo fizički ili preko interneta. Lako će nalaziti nova poznanstva, a Ljubav nije isključena.

Karijera: Oni koji vode privatni posao mogli bi dobiti dodatni angažman koji im neće biti po volji. Isto vrijedi i za rad od kuće. Neki će pokrenuti promjene u prostoru u kojem borave ili rade, prvo će sve detaljno osmisliti.

Zdravlje: Idite tamo gdje vam je dobro.

Ovi horoskopski znakovi su arogantni i puni sebe, sve druge omalovažavaju

Vaga

Ljubav: Vaš Ljubavni život postat će zanimljiviji zbog većeg kretanja među osobama suprotnog spola. Oni u vezama izmjenjivat će nježne riječi koje će imati učinka. Situacija će se poboljšavati.

Karijera: I dalje će biti manjih financijskih borbi, ali rješenje je na vidiku. Vaš fokus će se prebaciti na stjecanje viših znanja. Mnogi će se usmjeriti na usavršavanje stručnosti. Oni koji uče bit će na dobitku.

Zdravlje: Otvaraju se mogućnosti putovanja.

Škorpija

Ljubav: Oni u duljim vezama imat će sve jaču potrebu za društvom i često će biti viđeni na raznim zabavama. Male svađe neće biti problem, već poticaj. Oni koji traže srodnu dušu mogli bi je naći tokom putovanja.

Karijera: Oni koji traže nešto novo ili duboko dobit će priliku da to prepoznaju. To će ih potaknuti da rade još predanije. Kreativnost će biti izražena kod većine na poslu.

Zdravlje: Istraživat ćete nepoznato.

Strijelac

Ljubav: Mnogi će konačno uspjeti otvoriti svoje srce i riješiti se prepreka koje su ih kočile. To će poboljšati njihove lične odnose, ali i dalje se savjetuje oprez, zbog mogućih grešaka ili provokacija.

Karijera: Poslovna putovanja, nova znanja i otkrivanje novih spoznaja su izgledni. Studenti će biti uspješni, a oni koji rade imat će sve više sjajnih ideja. Intelektualni radnici briljirat će u svojim nastupima.

Zdravlje: Težit ćete visinama i daljinama.

Bliži se važan datum za pet horoskopskih znakova: Čekaju vas velike promjene

Jarac

Ljubav: Vaš Ljubavni život će se smiriti, a većina će biti zadovoljna. Smanjit ćete izlaske i više uživati kod kuće s najdražom osobom. Oni koji su sami Ljubav bi mogli pronaći na sasvim običnim mjestima.

Karijera: Vaši planovi polako dobivaju vanjska obilježja. Prilike za usavršavanje svojih ideja bit će prepoznate, korak po korak. Upotrijebite svoj šarm u poslovnim dogovorima.

Zdravlje: Možete više postići uz diplomaciju.

Vodolija

Ljubav: Ako ste još sami, budite odmjereni i ne forsirajte ništa. Prije će se dogoditi da vas drugi zavede nego obratno. Ako se osjećate usamljeno, prihvatite to kao fazu koja će s vremenom proći.

Karijera: Ciljat ćete na visoke ciljeve, a okolnosti će vam ići u prilog. Mali problemi mogu se pojaviti zbog prošlih događaja, pa dovršite analize kako biste mogli nastaviti dalje.

Zdravlje: Male brige bez posebnog razloga.

Ribe

Ljubav: Pred vama su lijepi ljubavni dani s mogućnošću sklada između vas i voljene osobe. Ako ste sami, svakako izađite u društvo jer su šanse za zbližavanje povećane. Bit ćete zavodljivi i privlačni osobama suprotnog spola.

Karijera: Trenutno ste u fazi rješavanja sitnica. Možda ne vidite glavnu stvar zbog njihovog mnoštva, ali ciljevi su jasni. Nastavite raditi temeljito i rezultati će doći.

Zdravlje: Prošetajte prije spavanja za bolji san.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak