Pronađen je "Disco dedo": Simpatičnom rasplesanom gospodinu uručena je specijalna nagrada

1
Radiosarajevo.ba

Svjetski poznati DJ Solomun priredio je Sarajlijama i svim posjetiocima glavnog grada BiH nezaboravan nastup posljednje noći ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala.

Desetine hiljada rasplesanih u Titovoj ulici ostali su u sjeni simpatičnog starijeg gospodina koji je ukrao sve simpatije.

Snimak njegovog plesa na društvenim mrežama pobrao je sve simpatije, nakon čega je krenula potraga za sada već poznatim "Disco Dedom".

Liga prvaka: PSG na Parku prinčeva traži prolaz, Borussija se nada finalu iz 2013. godine

Veseli deda 'ukrao show' i DJ Solomunu: "Ima više energije nego ja sa 28"

"U noći punoj važnih energija i emocija, pronašli smo jednu s kojom se najviše možemo povezati. Otkrili smo 'Disco Dedu', najblistaviju energiju noći koja sažima cijeli ovaj projekt u jednoj osobi", napisali su iz Klabike u svojoj objavi na Instagramu.

"Tražili smo ga i konačno ga sreli na našem tradicionalnom završnom ručku. On je puno više nego što se čini na prvi pogled - uistinu energetski titan", poručili su iz ove organizacije.

Dedi koji je obilježio završnicu SFF-a tim Klabike poklonio je posebno izrađenu jaknu s natpisom "Disco Dedo", koja predstavlja doživotni VIP +1 ulaz za sva Klabika događaje širom svijeta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak