Pozvala policiju jer je mislila da je pronašla tijelo na plaži: Zapravo je bila riječ o nečem drugom

0
Radiosarajevo.ba
Pozvala policiju jer je mislila da je pronašla tijelo na plaži: Zapravo je bila riječ o nečem drugom

Žena je nazvala policiju nakon što je na plaži ugledala "golo tijelo", ali situacija nije bila onakva kakvom se isprva činila.

Video podijeljen na Redditu prikazuje prizor koji je izgledao kao bespomoćna žena s glavom zakopanom u pijesku. Međutim, lokalni izvještaji otkrivaju da je tijelo zapravo bila vrlo realistična seks lutka, što je postalo jasno nakon detaljnijeg pregleda, piše Mirror

Alice Cowdrey, koja je otkrila lutku na plaži Tapuae, južno od New Plymoutha na Novom Zelandu, dok je šetala svog psa, opisala je lutku kao vrlo uvjerljivu, napominjući da je čak imala i nalakirane nokte. Ova ju je scena šokirala, pa je odmah pozvala hitnu službu. Izjavila je: "Ostala sam skamenjena i osjećala mučninu".

Parkirao se gdje ne treba: Vlasnik kuće se osvetio vozaču, pogledajte koju mu je poruku ostavio

Dodala je: "Vidjela sam oblik torza, sa zakopanim licem, i da ima ženske obline." Alice je pretpostavila da bi "ubica mogao biti na slobodi", sve dok nije stigla policija.

"Vidjela sam kako je jedan od policajaca gurnuo tijelo nogom i pomislila sam kako je ne bi gurnuo da je to stvarno tijelo", nastavila je, "Kad su je preokrenuli na leđa, izgledala je još realističnije... imala je sve... Bila je vrlo realistična, ali bilo je očito da je riječ o seks lutki.

Korisnici Reddita nisu mogli odoljeti a da se ne našale. "Vau, neko je to jednostavno iskoristio i bacio u ocean", komentirao je jedan, "Možda im je dosadila, shvatili su da im više ne treba i bilo im je neugodno pa su je jednostavno bacili!"

Drugi je dodao: "Neko je pokušao zakopati svoju sramotu, shvatio koliko je teško iskopati grob, i samo je zabio glavu unutra i odustao." Treći je napisao: "Zamislite da vas cijeli vaš život vodi do ovog trenutka."

Foto: Reddit: Lutka na plaži

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak