Poznata astrologinja: Pomrčina Mjeseca donosi financijski 'potres' za ove horoskopske znakove

0
Radiosarajevo.ba
Poznata astrologinja: Pomrčina Mjeseca donosi financijski 'potres' za ove horoskopske znakove

U srijedu, 18. septembra, doći će do pomrčine Supermjeseca u ribama, a poznata ruska astrologinja Julija Lifanova tvrdi da će ovaj astrološki fenomen uzrokovati velike promjene u području financija u životima određenih horoskopskih znakova.

Sve će se to odigrati pod kontrolom Saturna, koji će vas natjerati da dobro procijenite svoje troškove i ohrabriti vas da pronađete novi izvor prihoda.

Evo koji će znakovi biti najviše pogođeni:

Lav

Možda ćete odlučiti uzeti kredit ili hipoteku, ali u najboljem slučaju možete dobiti veliku sumu novca u nasljedstvo.

Pogledajte atmosferu sa ceremonije zatvaranja 7. AJB DOC Film Festivala

Pomračenje bi za lavove koji su se našli u problemima oko obiteljskih financija moglo donijeti konačnu podijelu imovine.

Vodolija

Pomračenje za Vodolije će se također dogoditi u financijskom sektoru. Ovaj sektor je u astrologiji tradicionalno odgovoran za naše resurse.

Utjecaj Saturna bi im 18. septembra mogao pasti prilično teško, jer bi se mogla pojaviti nova financijska obaveza. Moguće da je riječ o porezu ili potrebi da se brinu o članu obitelji.

Strijelac

Saturn, vladar financijskog sektora strijelca, preuzima glavnu ulogu u formiranju pomračenja u ribama.

Uzrokovat će velike promjene u financijskom sektoru obiteljskog novca i nekretnina. Strijelce očekuju značajni financijski izdaci, vezani uz obaveze prema obitelji. Kupit će kuću ili uložiti novac u renoviranje, a moguće je i da će dobiti prinovu.

Blizanci

Financije blizanca tradicionalno kontrolira mjesec. Ovaj period za njih će biti period donošenja velikih životnih odluka. Na primjer, zato što su odlučili kupiti stan za sebe, dat će otkaz i tražiti profitabilniji posao.

A Saturn, kao vladar sektora hipoteka, kredita i velikih financija, postavit će im ozbiljan cilj, koji bi na kraju mogao utjecati na promjenu posla.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak