Ovih 5 kineskih horoskopskih znakova očekuje velika sreća do nedjelje 22. septembra

0
Radiosarajevo.ba
Ovih 5 kineskih horoskopskih znakova očekuje velika sreća do nedjelje 22. septembra
Foto: Freepik / Kineski horoskop kaže da dolazi godina Zmaja

Kada je u pitanju kolektivni sedmični kineski horoskop, do 22 septembra, poruka je jasna - budite jaki i naćićete sreću uvašoj snazi.

Međutim, predviđa se da će pet kineskih horoskopskih znakova ipak imati malo više sreće od ostalih, i da će biti dovoljno jaki i sigurni da najbolje iskoriste sreću koju im kosmos šalje.

Provjerite jeste li među njima:

Progon Maršala iz Beograda | Sead Đulić: Tita treba prenijeti u Sarajevo!

Progon Maršala iz Beograda | Sead Đulić: Tita treba prenijeti u Sarajevo!

1. Zmija
(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013.)

Vaša sreća ove sedcmice vas poziva da budete velikodušni prema drugima. Najbolje bi bilo da u ovom trenutku uopšte ne razmišljate o svojoj koristi. Ako sebi dozvolite da budete svjetlo onima kojima ste najpotrebniji, na bilo koji način, otkrićete veliku mudrost na kraju svog truda. Ukratko: vaša sreća vas poziva da poklonite sreću nekom drugom. Naravno, vaš je izbor kako želite da je kanališete u svom životu. Ali od vas se traži da vjerujete svom srcu po ovom pitanju. To će vas dovesti do istine, a vaša pomoć i dar sreće doprijet će do onih kojima je istinski potrebna. U tom procesu se potrudite da preskočite energetske vampire. Crvena boja će vam biti od velike koristi ove sedmica.

2. Konj
(1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014.)

Vaša sedmična sreća je toliko suptilna da je možda i ne primjetite. Ali potrebno je da vjerujete u ovaj kozmički blagoslov i da provedete svoje dane najbolje što možete. Ponekad je dovoljno samo da vam kosmos pruži podršku i da ne morate ništa da dokazujete na tom putu ili da tražite znakove i sinhronosti. Samo zapamtite da postavite čvrste granice dok živite svoj život. Vaše srce će vas voditi ka onome što je ispravno za vas i dalje od onoga što nije. Zelena boja će biti izuzetno srećna za vas ove sedmice.

3. Svinja
(1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Vrijeme je da vaše želje stavite na test i vidite da li je kosmos spreman da ih ispuni. To je vaša sreća ove sedmice. Dakle, zapišite svoje planove za blisku budućnost i fokusirajte se na ono što zaista želite. Ova sreća će učiniti svoju magiju kada budete sigurni. Samo zapamtite - morate da odvojite vrijeme i da naučite da upravljate svojom voljom. Zato postavite podsjetnike ili alarme da ne zaboravite, jer vam je upravo otvoren prozor raznih mogućnosti. Zlatna boja i zlatni nakit će vam doneti sreću ove sedmice.

4. Koza
(1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Vaša sreća ove sedmice ima ekscentrični kvalitet. Oslonite se na ovo saznanje i postaćete veći od života na najnevjerovatniji način. Neki od vas mogu da dožive uspjeh preko noći. Drugi, pak, mogu da dobiju više publiciteta za vaš izabrani životni put, bilo da ste u javnoj službi, biznisu, umjetnosti ili nečemu što je povezano s vašom karijerom ili pozivom. Za nekolicinu od vas, vaša će sreća će zasijati tako jarko da će vas možda i uplašiti, ali moraćete da prihvatite svoju sudbinu. Prizemljite se kroz vježbe svjesnosti. To će vam pomoći da prevaziđete svoj strah. Boje crvena i plava će biti izuzetno srećne za vas ove sedmice.

5. Majmun
(1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Vaša sreća ove sedmice će vas dovesti do toga da budete najbolji u makar jednoj oblasti svog života. Bukvalno G.O.A.T! Oslonite se na ovo i neka vaši talenti zablistaju. Nemate čega da se plašite sve dok ste mirni i izbjegavate samosabotažu. Vaša sreća će se pobrinuti za sve ostalo. Ako se osećate pozvanim, držite pri ruci dnevnik u kojem ćete bilježiti svoje misli, ideje i možda nekoliko strahova kako ne bi mogli da vas ovladaju. Sada je vrijeme da iskoristite priliku i pokažete drugima od čega ste napravljeni. Zlatna boja će biti srećna za vas ove sedmice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije