Potukle se u kinu nakon filma Barbie: Udarcem je srušila na sjedišta, muškarac ih razdvajao

0
Radiosarajevo.ba
Potukle se u kinu nakon filma Barbie: Udarcem je srušila na sjedišta, muškarac ih razdvajao

Film Barbie pogledalo je na hiljade ljudi širom cijelog svijeta, a kina su već neko vrijeme puna. Film za neke nije toliko dobro završio. Društvenim mrežama se proširio snimak iz jednog kina u Brazilu koja prikazuje svađu između dvije žene.

Jedna od njih u kino je došla sa svojim djetetom, a navodno je dijete kroz cijeli film bilo na mobitelu i gledalo videa na YouTubeu. Drugima je to zasmetalo, a jedna je žena zbog toga i opomenula. Ubrzo je krenula svađa, a kratko nakon teških riječi jedna je došla do druge i udarila je toliko da je pala na sjedišta.

Onda je počela i tuča između dvije žene, a jedan ih je muškarac razdvojio. Drugi posjetioci kina samo su zbunjeno stajali sa strane.

Bitni savjeti kako se izboriti sa proljetnim umorom

Na društvenim mrežama je krenula rasprava o ovoj situaciji, a mišljenja su bila podijeljena. Neki su se složili da dijete nije trebalo biti na mobitelu, dok su drugi rekli kako je u pitanju samo dijete i da žena nije trebala toliko burno reagovati.

Film Barbie premijerno je prikazan 21. jula u Sjedinjenim Američkim Državama, a već je zaludio cijeli svijet. U isto vrijeme izašao je i film Oppenheimer, što je izazvalo dilemu kod gledaoca - koji film prvi pogledati. Brojni su u kino na isti dan otišli gledati oba filma, piše 24sata.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak