Posjetite najsretniju zemlju na svijetu potpuno besplatno: Finska plaća sve da dokaže zašto je prva

0
Radiosarajevo.ba
Posjetite najsretniju zemlju na svijetu potpuno besplatno: Finska plaća sve da dokaže zašto je prva

Finska vlada odlučila je pokazati zašto je njihova zemlja najsretnija na svijetu i privilegiju da to vide potpuno besplatno imati će deset ljudi koji se prijave na njihov poziv. 

U ponedeljak, 20. marta, izašao je Svjetski izvještaj o sreći koji je pokazao da je Finska, šestu godinu zaredom, najsretnija zemlja na svijetu

Da bi tu sreću podijelili s ljudima van svoje zemlje, Finci su odlučili dati priliku za deset osoba da, kako oni sami kažu, nauče biti sretni

Prof. dr. Ismet Gavrankapetanović dobio još jedno vrijedno priznanje

Deset sretnika bi dobilo četverodnevni put u Kuru distrikt, blizu finskih jezera. Radi se o luksuznom dijelu ove države.

Tamo bi dobili privatnu sobu, saunu i spa, te druge stvari koje nisu naveli konkretno. Sve bi to bilo potpuno besplatno, a Finska bi pokrila i putne troškove. 

Objavljena je lista najsretnijih zemalja na svijetu: Pogledajte na kojem je mjestu BiH

Prijave se vrše na ovoj stranici, a da bi dobili priliku, morate snimiti kratki video gdje objašnjavate zašto ste 'potajno Finac ili Finkinja'. 

Prijave su otvorene do drugog aprila, a morate pristati i da vas se snima za potrebe promotivnih videa turističke zajednice Finske. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak