Poljski senator snimljen kako šmrče kokain sa prostitutkom (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Poljski senator snimljen kako šmrče kokain sa prostitutkom (VIDEO)

Uspješna karijera Krzysztofa Piesiewicza, poljskog političara, naglo je završena nakon što je na web-stranici poljskog lista Super Expressa objavljen videosnimak na kojem se jasno vidi kako senator, odjeven u haljinu, šmrče kokain u društvu prostitutki.

Senator Piesiewicz, stariji član vladajuće Građanske platforme, tvrdi da je žrtva ucjene i da su zavjeru pripremile dvije prostitutke koje su ga omamile pa snimile.

U krupnim kadrovima prikazan je 64-godišnji političar u bijeloj haljini ukrašenoj cvijećem kako leži izvaljen na sofi, dok prostitutke nanose šminku na njegovo lice. Vidi se i kako Piesiewicz približava glavu stolu i ušmrkava bijeli prah, za koji tvrdi da je bezopasan i sastavni dio pokušaja ucjene.

Senator, koji je već deset godina rastavljen od bivše žene, priznao je avanturu s prostitutkama, ali je istaknuo kako su ga nečim omamile s namjerom da snime sporni video.

Do sada je, navodno, već dva puta platio ucjenu kako snimak ne bi bio objavljen, ali je na kraju čitav slučaj morao prijaviti policiji.

"Ovo je strašno! Nikada mi se u životu nije dogodilo ništa slično“, rekao je za Super Express. „Ovaj incident mi je uništio karijeru."

Tokom istrage zbog zloupotrebe opojnih droga Piesiewicz se pozvao na zastupnički imunitet, a prostitutke su uhapšene zbog iznude.

Dok su Poljaci šokirani incidentom, budući da je Krzysztof Piesiewicz glasio kao izuzetno čestit političar, pravnik po struci, podrška je stigla od poljskog premijera i stranačkog vođe Donalda Tuska koji ga "ne želi osuđivati sve dok se ne sazna potpuna istina".

http://www.youtube.com/watch?v=_vyny0RS14E&feature=player_embedded


jutarnji.hr/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak