Pjevač iz Maglaja oduševio žiri: "Ti si naš platinasti kandidat u ovoj epizodi"

0
Radiosarajevo.ba
Pjevač iz Maglaja oduševio žiri: "Ti si naš platinasti kandidat u ovoj epizodi"

Benjamin Hasanić iz Maglaja oduševio je žiri takmičenja "Superstar" u Hrvatskoj, čak je i Severinu natjerao na suze izvedbom pjesme "Pjevat ćemo što nam srce zna" Amire Medunjanin.

Mladi pjevač impresionirao je sve članove žirija svojim izvedbama, a Severina je istaknula da je on njen platinasti kandidat u novoj audicijskoj epizodi.

Benjamin se prvo predstavio riječima:

Hrvatska se ozbiljno naoružava: Kupuje 50 izuzetno kvalitetnih tenkova, stare šalje Ukrajini

"Oduvijek volim pjevati, sviram klavir od osnovne škole. Upisao sam Muzičku akademiju, jer sam znao da će to biti moj put. Bio sam sramežljiv i prije nekoliko godina ne bih se prijavio u Superstar. Prijatelji su me mnogo podržali", rekao je Hasanić.

Žiriju se predstavio izvodima pjesama "Pjevat ćemo što nam srce zna" Amire Medunjanin, "Miljacka" Halida Bešlića i "Dođi sutra" Željka Joksimovića. Ubrzo je sjeo za klavir i zapjevao. Severina je pljeskala tokom svirke, dok se oduševljeni Tonči pridružio i zapjevao "Miljacku". Severina se, dirnuta, ustala i dodijelila mu platinastu kartu.

Nakon toga, Benjaminova ekipa i prijatelji su ušli u studio kako bi proslavili njegov uspjeh.

"Neka Bosna i cijela regija slave, imamo novu sevdah zvijezdu. Majstore, genijalan si", zaključio je Filip.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak