Pamela Anderson u Beogradu

Radiosarajevo.ba
Pamela Anderson u Beogradu

Foto: Alo

Srpski roker Igor Blažević, poznatiji kao Prljavi Inspektor Blaža ostvario je svoj najveći san - upoznao je svoj izvor nepresušne inspiracije, glumicu Pamelu Anderson. Istorijski susret plavokose seks bombe i srbijanskog muzičara dogodio se tačno deset godina otkako je pjesma „Lepa si, Pamela“ objavljena, javlja beogradski Alo.

Iako je bila vidno umorna, holivudska zvijezda se oduševila kada joj je Blaža uručio cvijeće, svoj CD i teglicu ajvara, zapostavivši u tom trenutku čak i dečka, električara Džejmija Padžeta, koji je sa strane posmatrao čitav događaj. Nakon što su se izljubili, starleta se Blaži potpisala i na poster na kome se njih dvoje nalaze u ljubavnom zanosu.
"O, pa to si ti - uzviknula je Pamela, prepoznavši fotomontažu na slici koju je svojevremeno napravila sa bivšim mužem Tomijem Lijem. On je ponosno klimao glavom dobacivši novinarima: - Samo da me ne juri za autorska prava, maznuo sam fotku", piše beogradski tabloid.

Poslije još nekoliko minuta razgovora, Blaža je ispratio svoju muzu na let za London, uz njeno obećanje da će u avgustu sa djecom doći ponovo u Crnu Goru i svratiti i do Srbije.

"Pamela je onakva kakvu sam očekivao: pristupačna, vesela, prava srpska snajka. Deluje mi domaćinski. Bili smo spontani, ko da se znamo sto godina. Vidim da voli visoke tipove ko što sam ja - zaključio je muzičar koji će uskoro snimiti rimejk spota „Lepa si, Pamela“ u kome će se pojaviti i kadrovi sa Aerodroma „Nikola Tesla“.

Reditelj Emir Kusturica bio je zatečen izjavom koju je u intervjuu za „Alo!“ dala Pamela Anderson da bi voljela da sarađuje sa njim.

"Počastvovan sam da jedna takva umetnica želi ulogu u mojim filmovima. Čim se ukaže povoljna prilika i budem imao lik koji bi odgovarao neobičnoj lepotici poput Pamele, očaran njenom lepotom, rado ću je pozvati da napravimo zajednički projekat" izjavio je Kusturica za Alo i na pitanje kakva bi joj rola najbolje pristajala odgovorio:

"Pamela Anderson je romantičan lik i najbolje bi se snašla igrajući u rekonstrukciji „Rata i mira“ jer bi mogla izneti melanholičnu i tužnu stranu svoga karaktera. Nadam se da će, ako ovo pročita, odmah otići u teretanu. Ne sumnjam da bi joj legla i uloga četničkog jataka. Eto šanse da konačno napravim fuziju sa Holivudom".

alo/radiosarajevo.ba


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak