Oglasila se kompanija iz Hrvatske nakon pobune: ‘Imamo ponudu za sve koji se osjećaju prevareno‘

1
Radiosarajevo.ba
Oglasila se kompanija iz Hrvatske nakon pobune: ‘Imamo ponudu za sve koji se osjećaju prevareno‘

Nakon pobune kupaca koji su proteklih dana redakciju Jutarnjeg lista zatrpali primjerima iz trgovina Studenca na obali u kojima su mahom istaknute krive cijene u odnosu na one koje su im obračunali na blagajnama, oglasili se se iz trgovačkog centra Studenac.

Iz trgovačkog lanca Studenac objavili su da će svima koji su imali negativno iskustvo s cijenama u njihovim trgovinama u Splitsko-dalmatinskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji pokloniti vaučer od 10 eura (19.50 KM).

Uz ispriku kupcima iz Studenca su pozvali sve koji su na blagajni u te dvije županije plaćali veću cijenu od one koja je prikazana na polici da im se jave na adresu e-pošte upiti-pohvale@studenac.hr s opisom situacije, lokacijom trgovine gdje to dogodilo te računom (ukoliko su ga sačuvali) kako bi im poslali e-voucher (kupon) u iznosu od 10 eura.

Borba za Unu ne prestaje: Na novom protestu protiv mini hidroelektrane i predstavnici USK

Dobiveni kupon kupci mogu do 25. augusta potrošiti u najbližoj trgovini Studenca.

Najviše kupaca javilo se s primjerima krivo istaknutih cijena s hrvatskih otoka, posebno Mljeta, Visa i Hvara.

Turisti u Hrvatskoj uhvaćeni na djelu, pogledajte što izvode: ‘Kakav su primjer svojoj djeci’

Na Mljetu je kupac umjesto istaknutih 1.09 eura (2 KM) bocu vode platio 1.25 eura (2.50 KM). U nekim trgovinama cijene pak uopće nisu istaknute.

Dodaju i da poduzimaju hitne korake kako bi ispravili ove nepravilnosti i daju sve od sebe da ih bude što manje u budućnosti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak