Numerolozi otkrili koji kućni brojevi donose sreću

0
Radiosarajevo.ba
Numerolozi otkrili koji kućni brojevi donose sreću

Numerolozi smatraju da kućni broj određuje koliko ćete sreće imati u nekoj nekretnini.

Pri kupovini kuće ili stana lokacija, sigurnost i cijena tri su glavne stvari koje treba uzeti u obzir, ali ako pitate numerologe, postoji još jedan mali detalj o kojem treba razmisliti: broj vaše kućne adrese.

Numerolozi tvrde da kupovinu nekretnine ne biste trebali temeljiti na adresi i broju, ali vam broj na adresi može poslužiti kao smjernica. Oni navode da se nekretnine s brojem 8 bolje prodaju, a one s brojem 4 ili 13 manje, piše Žena.

Premijer liga BiH: Igman i Željezničar odigrali meč bez golova

Ako je vaš kućni broj 125, 'pravi broj' dobivate zbrajanjem 1+2+5 = 8. Za stambene jedinice koje imaju slova u sebi (npr. 15K, 21B itd.), svakom slovu dodijelite broj 1 - 9. Na primjer, A=1, B=2, C=3… I=9, vratite se na 1 za slovo J, i tako dalje. Ako je adresa u rasponu brojeva 1-9, nije potreban izračun.

Značenje brojeva

1 - Broj jedan simbolizira novi početak, što ga čini savršenim za mlade porodice ili ljude koji se osamostaljuju.

2 - Dom za saradnju i razumijevanje. Također se vjeruje da jača veze i brakove.

3 - Ova adresa ima puno pozitivne i kreativne energije, savršena je za strastvene umjetnike.

4 - Broj četiri je na lošem glasu kao nesretan broj koji simbolizira kraj ili smrt. Ali to također znači stabilnost i sigurnost.

5 - Savršen za avanturiste, ovaj broj je također povezan s opuštanjem i promjenom.

6 - Ovo je najbolji broj za njegovanje odnosa. Sloga i strpljenje prisutni su na ovoj adresi. Šestica je jedan od sretnih brojeva.

7 - Jeste li introvert ili slobodni? Ovo je savršeno za vas, sedam znači samoću i mir, daje vam pravi prostor za razvoj.

8 - Ovo je najsretniji broj. Dobiti ovaj broj je poput dobitka na lutriji, može vam donijeti dobro zdravlje, novac i zdrave odnose.

9 - Sretan za žene, broj devet potiče samopouzdanje, postizanje ciljeva i finansijski rast. Bolje je za samce nego za porodicu.

Šta ako imate loš broj?

Tradicionalno, kuće i stanove sa brojem 8 uvijek će imati sreće jer se u numerologiji vjeruje da broj 8 simbolizira bogatstvo, prosperitet i obilje. Isto vrijedi i za broj devet. Ali osobe s kućnim brojem četiri trebaju biti posebno oprezne. Poznato je da je broj 13 nesretan, pogotovo jer ako zbrojite 1 i 3 dobijete 4. Za broj četiri se vjeruje da je nesretan jer zvuči slično riječi 'smrt' na kineskom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak