Najprodavanija spisateljica Hrvatske za njemački FHM

Radiosarajevo.ba
Najprodavanija spisateljica Hrvatske za njemački FHM

FHM s Nives Celzius na naslovnici izašao je u hrvatskomi srbijanskom izdanju, u kojem je novopečena kolumnistica njemačkog Bilda također otkrila svoje atribute. Osim na srpskim, vruće fotografije trebale bi se uskoro naći i na slovenskim kioscima.

Na jednoj od fotografija Nives se tušira i drži ruku u gaćicama. Na ostalim fotkama strateške dijelove tijela prekrila je krznom.

Nives je nedavno izjavila kako su ona i suprug ekzibicionisti: 'Najozbiljnije razmišljamo da unesemo neke novosti u svoj seksualni život. Primjerice, mogli bismo probati kako je to raditi u krevetu. Seks je sjajan ako imate sličnog partnera, a mjesto radnje još ljepše. Mi smo ekshibicionisti', rekla je Nives.

Otkrila je i da je nervozna navijačica koja psuje i grize nokte dok gleda nogometne utakmice. 'Znojim se kada je temperatura ispod nule i mnogo psujem. Srećom, nitko me ne razumije', rekla je, te zamolila Karlsruheove nogometaše da počnu postizati dobre rezultate. U protivnom, Nives će izgristi nokte na rukama.

tportal.hr/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak