Najbrži test ličnosti: Za manje od minute odgovarite na sva pitanja koja imate o svom životu

0
Radiosarajevo.ba
Najbrži test ličnosti: Za manje od minute odgovarite na sva pitanja koja imate o svom životu

Nakon što prođete kroz test, mogli biste se iznenaditi koliko je prosvjetljujuć.

Richard Wiseman, kojeg mnogi smatraju jednim od najkreativnijih psihologa na svijetu, osmislio je izuzetno brz test ličnosti koji možete isprobati upravo sada. Wiseman je profesor javnog razumijevanja psihologije i član ekskluzivnog Inner Magic Circlea.

Njegov test ličnosti traje svega nekoliko sekundi i sve što trebate učiniti je ispružiti ruke i slijediti nekoliko jednostavnih uputa, piše LADBible.

Pao sistem IDDEEA: Ugroženi lični podaci građana BiH

Postoji mnogo različitih testova osobnosti, od onih koji postavljaju samo nekoliko pitanja do optičkih iluzija koje pomažu otkriti način na koji vaš mozak radi. Mnogi ljudi također smišljaju vlastite testove kako bi saznali više o sebi ili potencijalnim zaposlenicima, ali su često takvi testovi nepouzdani bez odgovarajućih stručnih kvalifikacija, piše Večernji.

Wisemanov test je prilično jednostavan. Samo pogledajte video u nastavku, slijedite upute i provjerite rezultate:

Nakon što prođete kroz test, mogli biste se iznenaditi koliko je prosvjetljujuć. Kako se ne bi pitali o čemu se radi kada spomenemo sliku psa, možda biste trebali ponovno pogledati video, ovaj put ne slijedeći Wisemanove upute doslovno.

Ako su vam ruke razmaknute nakon što ste zatvorili oči i zamislili ste da jednu ruku vuče balon, a drugu opterećuju knjige, to sugeriše da imate dobru maštu te ste osjetljivi, intuitivni i lako se uživite u knjige i filmove.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak