Na društvenoj mreži podijelila račun iz restorana na Hvaru: ‘Ovo je još i pristojno'

4
Radiosarajevo.ba
Na društvenoj mreži podijelila račun iz restorana na Hvaru: ‘Ovo je još i pristojno'

Bacite pogled na račun iz restorana u starom gradu na Hvaru i recite mi je li ovo skupo?, piše iznad fotografije računa iz jednog restorana, a koji je osvanuo na društvenim mrežama.

Jedna gospođa iz Srbije podijelila je račun na na X-u (nekadašnji Twitter), a na fotografiji se može vidjeti da je riblji pjat, punjene raviole, bijelo vino, mineralnu vodu i kafu platila 56,80 eura (oko 110 KM).

Riblji pjat tako košta 22 eura (44 KM), punjeni ravioli 17,50 eura (34 KM), pola litre bijelog vina 10 eura (20 KM), mineralna 4,80 eura (9,50 KM), a kafa 2,50 eura (5 KM).

Ministar Helez objavio snimak kako pripadnici Oružanih snaga BiH učestvuju u gašenju požara

Ubrzo su uslijedili brojni komentari na ovu objavu, a neki napominju da je, s obzirom na lokaciju, račun "vrlo pristojan, a cijene priuštive."

"Za Hrvatsku je pristojan račun. U Rovinju bi bilo dva ili tri puta više", "Nije uopće skupo. U Perastu orada, dvije porcije, odnosno 800-900 grama ribe, salata za dvoje, krumpir salata uz ribu i kruh koštaju oko 120 eura",

"Više nego korektne cijene", "Ovo nije skupo, skuplje je u Srbiji, zamisli koliko bi platila na Kopaoniku sve, na primjer", "Sve je vrlo korektno, osim što ‘deru‘ na mineralnoj", "Za Hvar je ovo jeftino", glasili su samo neki od komentara na ovu objavu.

Kakve su cijene u Brelima gdje je bila ekipa portala Radiosarajevo.ba pogledajte na linku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak