Koji horoskopski znakovi najteže izgovaraju "Volim te"?

0
Radiosarajevo.ba
Koji horoskopski znakovi najteže izgovaraju "Volim te"?

Volim te. Jednostavna i kratka rečenica, ali tako moćna.

Ne možemo je svi lako izgovoriti, ali svi je želimo čuti.

U nastavku provjerite kojim horoskopskim znakovima ona najteže silazi s usana.

Protesti u Australiji zbog nasilja nad ženama: Traži se proglašenje nacionalne vanredne situacije

1. BLIZANCI

Ovom znaku treba puno vremena da se prepusti novoj vezi, a pogotovo da otvoreno i nesputano izražava svoje osjećaje. Vrlo su znatiželjni i često se prepuste razmišljanjima o tome postoji li za njih netko bolji i zato teže ulaze u ozbiljne veze. Blizanci "volim te" izgovaraju tek kada shvate koliko im osoba zapravo znači i da su im u potpunosti predani.

2. DJEVICA

Pripadnici ovog znaka u sebi nose urođenu potrebu da sve bude savršeno, uključujući i vezu. Djevice su perfekcionisti i stalno preispituju svoje osjećaje. Ako osjete da nešto ne valja u ljubavnom odnosu, suzdržaće se od izjavljivanja ljubavi, dok sve ne bude onako kako one misle da treba biti.

3. ŠKORPION

Škorpioni ne vole promjene i preferiraju duge veze. Za njih vredi pravilo da uz partnera ostaju u dobru i u zlu. Međutim, iako su predani ljubavnom odnosu od samog početka, izgovoriće "volim te" tek kada budu 100 posto sigurni da je veza ozbiljna i čvrsta, jer ne žele prije vremena pokazati ranjivost ili biti povređeni, piše Direktno.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak