Koja pjesma popularnih Guns N' Roses najbolje opisuje vaš znak

Radiosarajevo.ba
Koja pjesma popularnih Guns N' Roses najbolje opisuje vaš znak

Hitovi jednog od najvećih rock bendova svih vremena mnogima su obilježili živote i pamte se zauvijek.

Sada ih upoznajte u malo drugačijem svjetlu, zabavite se i doznajte koja pjesma legendarnih Guns N’ Rosesa najbolje opisuje vaš horoskopski znak, piše Atma.hr.

OVAN – Paradise City

Nije čudno da Ovna, koji voli uživati u hedonizmu i želi živjeti u nekoj vrsti utopije, upravo najbolje opisuje ova himnička pjesma.
Odvedi me tamo gdje je trava zelena i djevojke su lijepe, molim te odvedi me doma – o da, upravo o takvom idiličnom mjestu sanjari Ovan.

BIK – Yesterdays

Iako poznat kao znak koji stoji čvrsto na zemlji, Bik isto tako svoju racionalnost voli staviti po strani i prepustiti se restrospektivnim razmišljanjima.
Bikovi se često prisjećaju prošlosti, za nekim stvarima znaju i žaliti, ali vole taj osjećaj kada ih preplave sjećanja.

BLIZANCI – Estranged

Možda nešto manje poznata pjesma grupe Guns N’ Roses, ali jednako moćna i dojmljiva kao i njihovi najveći hitovi.
Osjećaj otuđenosti od svijeta i drugih ljudi nešto je s čime se susreću mnoge rock zvijezde, a dobro je poznat i pripadnicima horoskopskog znaka često nedokučivih Blizanaca.

RAK – Don’t Cry

Može li se osjećajne i zatvorene rakove bolje opisati nego kroz jednu od najljepših balada Gunsa?
Romantični i često neshvaćeni Rakovi itekako dobro znaju što je to nesretna ljubav, a baš kada su najtužniji, najviše im pašu tužne ljubavne balade.

LAV – Nightrain

Jedna od pjesama Gunsa za podizanje raspoloženja i nabrijavanje, oda je dobrom provodu, a naziv je dobila po vinu Night Train.
A Gunsi su u danima najveće slave itekako znali tulumariti… Baš kao što su i energični Lavovi uvijek spremni za akciju, zabavu i uživanje u svemu što im život pruža.

DJEVICA – Mr. Brownstone

Pjesma koja govori o ovisnosti i opsesiji, u prenesenom smislu savršeno opisuje horoskopsku Djevicu poznatu po svojoj opsesiji detaljima i ovisnosti o tome da sve bude savršeno.
Naravno da nikada ništa ne može biti savršeno, ali uporna Djevica uvijek će težiti tome.

VAGA – Civil War

U vječitoj potrazi za pravdom i ravnotežom – niti jedan znak horoskopa nije toliko osjetljiv na nepravdu kao Vaga. Vagu svaka nepravda boli, a naročito onda kada zbog nje stradaju slabiji i nedužni.
Osviještena Vaga uvijek će se boriti za pravdu i biti na strani slabijih pa i onda kada će se osjećati nemoćnom i vezanih ruku.

ŠKORPIJA – Welcome To The Jungle

O da, svako ko u svojoj blizini ima i jednog škorpiona, zna da život s njim nije miran i staložen. Škorpije su strastvene, neukrotive pa i zlopamtila kada im se neko zamjeri – neće oprostiti tako lako, a ako i oproste neće to nikada zaboraviti.
Kada uđete u svijet Škorpiona on će vas pozdraviti riječima – dobrodošli u džunglu!

STRIJELAC – Sweet Child O’ Mine

Druga pjesma grupe Guns N’ Roses s najviše pregleda na YouTubeu, po mnogima njihova najljepša pjesma, himna je ljubavi i onom najljepšem osjećaju kada smo s voljenom osobom koji ništa ne može nadmašiti.
To je optimistična ljubavna pjesma koja savršeno paše za vječitog optimistu i pozitivca Strijelca.

JARAC – November Rain

Pjesma Gunsa s najviše pregleda na YouTubeu, briljantna devetminutna skladba s kojom su se Gunsi 1992. prikazali svijetu u novom muzičkom izdanju, savršeno pristaje inteligentnim Jarčevima.
Pomalo i mračna pjesma koja opisuje Jarčevu sklonost zabrinutosti jer ovaj znak smatra da je uvijek dobro biti na oprezu.

VODOLIJA – Knocking on Heaven’s Door

Gdje će drugo luckasta i zaigrana Vodolija biti, nego vječito negdje u oblacima. Rutina i obična svakodnevica vodoliji je dosadna, a zahvaljujući bujnoj mašti i kreativnosti lako će iz nje otploviti u neki drugi svijet.
Ovaj miroljubivi znak horoskopa zna kako se maknuti od tmurnih i teških vijesti pa makar to bio samo bijeg od stvarnosti.

RIBE – Patience

Divna laganica uz koju zanesena Riba može sanjariti po cijele dane. Nježnoj Ribici nikuda se ne žuri, baš kao i ovoj pjesmi, ona zna da je strpljenje vrlina i čekat će koliko god treba da dobije ono o čemu sanja.
Baš kako pjeva Axl Rose: Sjedim ovdje na stepenicama jer bih radije bio sam, ako te ne mogu imati odmah sad, čekat ću draga…

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak