Kako je Kusturica izbacio HRT-ovu ekipu (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Kako je Kusturica izbacio HRT-ovu ekipu (VIDEO)

Ekipa HTV-a na čelu s Aleksandrom Stankovićem u srijedu je posjetila Emira Kusturicu u njegovom selu Mokra Gora kako bi održala dogovoreni sastanak u vezi snimanja intervjua za emisiju Nedjeljom u dva, a proslavljeni režiser je nakon 22 minute intervjua, vidno izgubio živce i prekinuo snimanje emisije.

Pogledajte kako je to izgledalo:
http://www.youtube.com/watch?v=5gR19TBwOpk&feature=player_embedded


Vezano:
Dobro došli, dragi gosti
Kusturica: Izbacio sam Stankovića jer je imao loše namjere

Odbjegli računovođa HRT-a tražio azil od Kusturice

Redatelj Emir Kusturica se povjerio srpskim medijima i priznao da ga je tražio azil Artur Kosanović, računovođa HRT-a koji je pronevjerio 1,5 milijuna kuna
Nakon što se saznalo da je skratio budžeta HRT-a ukrao milion i pol kuna, Artur Kosanović je prebjegao u BiH. Kosanović ima i BiH državljanstvo, a iz naše zemlje poručuje da neće odgovarati sam.

Emir Kusturica je ispričao srpskom Kuriru da je primio telefonski poziv od muške osobe koja se predstavila kao Kosanović i zatražila azil, ali nije siguran da li se doista radi o odbjeglom računovođi.

"Nisam mogao provjerti je li to stvarno taj Kosanović. Iskreno, neću ni provjeravati jer se ne želim uključivati u tu priču" izjavio je Kusturica za srpski list.

net.hr/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak