Kad seks završi neslavno

Radiosarajevo.ba
Kad seks završi neslavno

Onda kada bi strast trebala biti u prvom planu, može se dogoditi da neka neprijatnost uništi vruću scenu. Evo nekih koje su događale za vrijeme ili nakon seksa:

Plač nakon seksa
Ne, ne mislimo samo na žene kada govorimo o tome. I muškarcima se to može dogoditi. Ležite nakon seksa, zadovoljni, u tišini, te odjednom suze krenu i vaš je jastuk začas natopljen. Zašto se to uopće događa, pitate se, zašto baš vama? To je jednostavno oslobađanje snažnih emocija koje se javljaju nakon trenutaka intenzivne intimnosti. Nemojte se uzrujavati. To je normalno, vi ste normalni i sve je u redu.

Nesvjestica
Potpuno ste trijezni, niste imali nikakav ubitačni performans, no svejedno ste se onesvijestili dok ste bili na partnerici. Iako rijetko, ovakve se situacije doista događaju. Ovaj fenomen poznat je kao le petit mort ili mala smrt. Za vrijeme seksa može doći do privremene nesvjestice, a objašnjenje je poprilično racionalno – diše se slabije i brže. Bez da ste toga i svjesni, može doći do hiperventilacije, a i nesvjestice. I zato ako osjetite vrtoglavicu ili neke druge neuobičajene simptome, odmorite malo.

Vjetrovi
Ovo vam se vrlo vjerojatno već i događalo. Prilikom odnosa u određenim pozama u vaginu uđe zrak, a rezultat je... znate već što. To nije sramota, takve stvari se događaju, na vama je da ne dopustite da vam to pokvari doživljaj i strast. Promijenite pozu ili se nasmiješite i nastavite tamo gdje ste stali.

Smrt
Za neke se seks svodi na svršavanje... i svršetak... Iznenađujući je broj ljudi koji su umrli za vrijeme seksa. To se čak dogodilo i ocu Matthewa McConaugheyja. Ali možda najbizarnija priča o smrti za vrijeme seksa datira iz 1899. Tadašnji predsjednik Francuske umro je dok je dobivao oralnu stimulaciju. Kada je mademoiselle shvatila da je njezin monsieur "ukočen" iz krivog razloga, uspaničarila se i doživjela traumu, te joj se ukočila vilica. U bolnici su joj iz usta izvadili predsjednikov penis, navode dokumenti iz tog vremena

net.hr/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak