Jeste li među sretnicima kojima će Saturn donijeti dodatno samopouzdanje?

0
Radiosarajevo.ba
Jeste li među sretnicima kojima će Saturn donijeti dodatno samopouzdanje?

Objavljen je dnevni horoskop za petak, 26. jula. 

OVAN

Neočekivani razgovor mogao bi vas zapanjiti. No, pažnju ćete svejedno usmjeriti na poslovanje što je sada dobra odluka jer će vam pomoći biti na dva mjesta istovremeno i žonglirati mnoštvom obaveza. Smiješi vam se putovanje.

BIK

Ambiciozni ste i danas biste mogli postići mnogo. Ako vam netko i pruža otpor, popustite. To jest frustrirajuće, ali tako ćete lakše preuzeti kontrolu, a da druga strana toga nije ni svjesna. Budite spremni na kompromise.

Svečani prijem u Parizu: Mirela Bećirović podijelila nove fotografije iz Francuske

BLIZANCI

Ne odgađajte ono što mora biti učinjeno. Imate dosta obaveza jasno, ali ako ne riješite ono što možete bit će vam samo teže. Osluškujte malo svoju intuiciju, poručuje vam nešto jača, a vi ju ignorirate. Zašto?

RAK

Počistite malo odnose. Postavite granice između privatnog i poslovnog jer biste se mogli naći u kompliciranoj situaciji. Važno je znati kome vjerujete i prisjetiti se od koga imate kakva očekivanja. Također, nekim problemima i situacijama nije mjesto u domu.

LAV

Mogli biste ući u potencijalni sukob s prijateljima, posebno onima koji njeguju zatvoreno društvo, a vi ste sada spremni na širenje kruga interesantnih ljudi. Neke ideje i razmišljanja zadržite za sebe u tom slučaju jer imate puno više za ponuditi od njih trenutno.

DJEVICA

Zvijezde vam nude mogućnost da strast ili hobi pretvorite u posao. Još uvijek nije vrijeme za njegovo formiranje, ali ako vas nešto veseli i isnprira te ima potencijala biti isplativo posvetite se malo maštanju o onome što vam se do sada nije činilo mogućim. Drugi su zainteresirani za vaše ideje.

VAGA

Bacate li svoje bisere pred svinje? Jeste li obezvrijedili svoje usluge, vrijeme ili zanemarili sebe? Pokažite malo drugima koliko ovise o vama ako nisu to sami u stanju uvidjeti. Vrlo brzo će shvatiti vašu vrijednost i poboljšati svoj stav.

ŠKORPION

Čeznete za putovanjem i istraživanjem nekih područja koja niste uspjeli posjetiti. Vrijeme je da sastavite svoju listu želja. Čak i ako ne možete odmah ispuniti ovaj životni san, sastavljanje popisa barem vam daje nešto na što se možete usredotočiti i na čemu možete raditi.

STRIJELAC

Mogli biste osjetiti nalete promjena raspoloženja, ali trenutno ste u razdoblju osobnog razvoja pa ne uzimajte to kao previše ozbiljno. Posvetite se detaljima u poslu, ako imate priliku jer će se brzo pokazati vaši talenti i širina mogućnosti.

JARAC

Članovi porodice tražit će danas vašu pomoć i iako niste raspoloženi za to, učinite šta je potrebno. Trenutno se oko vas odvijaju određeni karmički utjecaji, a vaše današnje odluke usmjerit će njihovu putanju.

VODOLIJA

Imate li partnera posvetite se više odnosu i dajte potrebnu pažnju jer čak i ako vam se ne čini tako, nikada nije na odmet probuditi energiju. Ako vas posao iscrpljuje i izaziva previše stresa, raspitajte se malo o situacijama u drugim radnim okruženjima. Svašta je moguće, ako pitate.

RIBE

Posvetite dovoljno vremena svojoj porodici. Neka osjete da vam je stalo do njih. Provedite kvalitetno vrijeme s njima. Ne dajte si priliku da se žalite. Jer, u dobroj ste fizičkoj formi, a Saturn vam nudi dodatno samopouzdanje. Sensa savjetuje da biste trebali dodati koji sat sna.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak