Jackson na sudu zbog "Thrillera"

Radiosarajevo.ba
Jackson na sudu zbog "Thrillera"

Iako je najpopularniji videospot svih vremena, onaj za pjesmu Thriller, snimljen davne 1983. godine, jedna od glavnih akterica u spotu je nakon toliko godina odlučila tražiti novac koji je zarađen emitiranjem. Naime, iako je prije punih 26 godina Ola Ray potpisala ugovor u kojemu je pristala na tada ponuđeni honorar, bivša Playboyeva zečica se sada sjetila kako bi mogla tužiti Michaela Jacksona i zaraditi još novca.

"Ona samo želi pravedno suđenje i novac za jako uspješan projekt u kojemu je sudjelovala i na koji je jako ponosna. Iako je već ranije dobila neke troškove za taj posao, smatramo da nisu u potpunosti plaćeni. Uostalom, novac koji je dobivala je uvijek kasnio", rekao je na sudu u Santa Monici Jason Feldman, odvjetnik 48-godišnje Ole Ray.

Album Thriller je proglašen najboljim i najprodavanijim albumom svih vremena

Odvjetnik bivše zečice također dodaje kako se nada da će iznos koji će Jackson isplatiti njegovoj klijentici biti velik s obzirom da se još uvijek prodaje diljem svijeta i zarađuje milione. Što se tiče Michaela Jacksona, ovo je samo jedna u nizu sudskih tužbi koje je dobio tijekom posljednjih nekoliko godina.

Baš kao i videospot, album Thriller je proglašen najboljim albumom svih vremena te je najprodavaniji u povijesti. Na njemu se nalazi nekoliko najvećih hitova legendarnog Michaela Jacksona, među kojima su pjesme Billie Jean, Beat it i The girl is mine. S obzirom da je od njegovog izlaska prošlo već više od dva desetljeća, nagađa se kako nijedan album nikad više neće postići takav uspjeh.

http://www.youtube.com/watch?v=hOj5H5W9zYo

index.hr/radiosarajevo.ba


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak