Iznenađujući rezultati: Bilo joj je dosadno pa je kosu ofarbala jednom namirnicom iz kuhinje

0
Radiosarajevo.ba
Iznenađujući rezultati: Bilo joj je dosadno pa je kosu ofarbala jednom namirnicom iz kuhinje

Jedna žena odlučila je ofarbati kosu kada joj je bilo dosadno, ali bila je iznenađena rezultatom jer je za bojanje koristila - cveklu.

"Dosadno mi je, pa evo o čemu razmišljam", rekla je Stella Cini.

"Šta bi bilo da kosu obojim u ružičasto? Ne bilo kakvom bojom za kosu - nego cveklom", a cveklu je izvadila kako bi na videu pokazala svoje namjere.

Džanan Musa kum na vjenčanju Edina Atića

 Zatim je nasjeckala i skuhala cveklu, ubacila ju u blender, a potom izlila u posudu. Stella je zatim stavila rukavice kako bi se osigurala da ne napravi previše nereda - ali to nije baš išlo po planu jer je smjesa bila "vrlo tećna". Zatim je smjesu nanijela na svoju kratku, plavu kosu, a cvekla je kosi dala boju mnogo bolje nego što se očekivalo. U početku je bila oprezna duž linije kose, ali kada je trljala sok od cvekle, počeo je ići posvuda.

"Ostavit ću ovo na kosi satima jer tako piše na internetu. A onda ću se vratiti i pokazati vam rezultat i vidjeti možete li doista obojiti kosu cveklom ili ne", rekla je.  Kad se vratila pred kameru, ispričala je o "čarobnom sastavu cvekle" i izgledala je ozbiljno šokirano što joj je kosa tako ružičasta, piše Mirror.

"To je cool boja i definitivno mi više nije dosadno", priznala je Stella. U komentarima je neko napisao: "Iskreno, u početku sam bio skeptičan, ali jako je slatko." Drugi se našalio: "Ne želim da te kiša uhvati u bijeloj odjeći." 

Žena s kanom nacrtala pjegice, no nisu ispale kako je zamislila: "Izgledam kao Fiona!"

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak