Influenseri oduševljeni gradom u BiH: 'On je kombinacija Španije i Turske, najpotcjenjeniji grad'

4
Radiosarajevo.ba
Influenseri oduševljeni gradom u BiH: 'On je kombinacija Španije i Turske, najpotcjenjeniji grad'

Nadia i Irfan, bračni par koji je prije nekoliko godina napustio svoje poslove kako bi krenuo na avanturu, putuju svijetom već neko vrijeme.

Nakon dvije godine putovanja, vratili su se u Ujedinjeno Kraljevstvo kako bi dočekali dolazak sina Zakarije u porodicu. Iako su planirali ostati i kupiti dom za svoju malu porodicu, ubrzo su shvatili da im takav život ne odgovara.

S četveromjesečnim sinom, odlučili su ponovno započeti svjetsku pustolovinu i od tada nisu stali, piše Mirror

Nakon mjeseci vrućina, veliki pljusak obradovao građane u bh. gradu

Nadia i Irfan, koji su na svojoj TikTok stranici @fieldofvisions skupili više od dva miliona lajkova, redovno dijele korisne savjete o destinacijama koje posjećuju, uvijek tražeći neotkrivena ili manje popularna mjesta. Jedna od njihovih posljednjih destinacija, naše Sarajevo u Bosni i Hercegovini, oduševila ih je. 

Savjeti stručnjaka: Evo kako dobiti bolji smještaj u hotelu

Nadia je podijelila sa svojim pratiteljima: "Ovo mjesto će vas potpuno očarati". Par iz Manchestera krenuo je iz londonske zračne luke Stansted i nakon dva i po sata leta Ryanairom stigao je u međunarodni aerodrom Sarajevo, okruženu predivnim planinama.

Nakon polusatne vožnje taksijem stigli su u centar Sarajeva. Nadia je rekla: 'Atmosfera ovdje je fantastična, ima tu spoj turskog štiha s evropskim elementima'. Irfan je nadodao: ‘Iako je muslimanska zemlja, ovo je Evropa. Može se usporediti s nekim malim, neobičnim gradom u Španiji’. 

@fieldofvisions

Europe’s hidden gem 😮 #europeshiddengems #fyp

♬ original sound - FIELD OF VISIONS

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak