Ima 60 godina: Upoznajte ženu koja drži Ginisov rekord po broju plastičnih operacija

Radiosarajevo.ba
Ima 60 godina: Upoznajte ženu koja drži Ginisov rekord po broju plastičnih operacija

Cindy Jackson iz Amerike je nedavno upisana u Ginisovu knjigu rekorda kao osoba s najviše plastičnih operacija u historiji.

Danas ima nešto više od 60 godina, a do sada je imala 47 plastičnih operacija koje su koštale više od 53 hiljada funti (oko 114 hiljada KM).

Atraktivnoj plavuši ta titula očigledno više ne prija, jer je rekla kako će ubuduće skrivati estetske zahvate kojim se podvrgava, jer više ne želi da bude u knjizi... 

Cindy tvrdi da drugi ljudi na njen rekord ne gledaju blagonaklono, te da je smatraju nakazom.

Loading...

“Imala sam još operacija otkako sam postavila rekord, podizanje vrata, nekoliko prepravki i desetak drugih procedura. Ne mogu da se sjetim svega što sam uradila, to je kao da pitate nekog da se seti svih svojih frizura u posljednjih 30 godina. Neću ih više službeno zapisivati, dosta mi je komentara da izgledam kao barbika", rekla je ova Amerikanka koja živi i radi u Londonu.

Ona se pored ozbiljnih korekcija, podvrgla i još nizu neinvazivnih tretmana poput trajne šminke i različitih hemijskih pilinga.

Loading...

Istakla je i da čvrsto vjeruje da se s ovakvim korekcijama samo treba naglasiti prirodna ljepota, a ne promijeniti lice i tijelo do neprepoznatljivosti. Kaže da je svaka operacija, koja ne izgleda prirodno, promašaj!

Do te mjere je zaljubljenik u ovu granu medicine, da je čak osnovala i firmu koja pomaže ljudima koji žele da se podvrgnu plastičnoj operaciji, ali u cilju postizanja prirodnog izgleda, piše zena.blic.rs.

Loading...

"Rezultati su bolji: svjež i prirodan izgled bez očiglednih naznaka operacije", ispričala je ona.

Cindy nerijetko na društvenim mrežama dijeli stare fotografije - prije nego što je ušla u začarani krug vještačkog uljepšavanja, a i na njima ćete primijetiti da je ona zaista uspjela u namjeri da unaprijedi izgled koji je dobila od prirode, a da to ne djeluje isuviše napadno.

Njeni pratioci tvrde da je i tada, baš kao i sad, izgledala odlično!

Loading...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak