Djevičanstvo od 10 000 eura

Radiosarajevo.ba
Djevičanstvo od 10 000 eura

Iako je mnogim djevojkama prvo seksualno iskustvo jako bitno i ne žele se upustiti u seks s bilo kim, rumunjska tinejdžerica, Alina Percea, nije razmišljala kao većina. Naime, 18-godišnja Alina svoju je nevinost prodala preko interneta za 10 000 eura. Naime, njezin pomalo očajan čin rezultat je zapravo njezina imovinskog stanja.

Nevinost je "osvojio" 45-godišnji Talijan


Budući da ne želi provesti cijeli život krpajući kraj s krajem, Alina je odlučila sama sebi finansirati studij. Kako bi uspjela platiti školarinu, raspisala je natječaj na kojemu je nudila upravo svoje djevičanstvo. Pobjednik ove neobične aukcije bio je 45-godišnji talijanski poduzetnik. Talijan joj je platio avionsku kartu do Venecije kao i smještaj u u hotelu s pet zvjezdica, gdje je Alina izgubila nevinost. "Svidjelo mi se i bilo nam je lijepo. Izgleda mnogo mlađe nego što ustvari jest, a k tome je i zabavan i šarmantan. Zadovoljna sam što je baš on pobijedio", rekla je Alina koje je prije "dejta" morala obaviti ginekološki pregled i dokazati svoju nevinost.

Iako se nadala da će zaraditi barem 50 000, Alina je zaradila 10 000eura

Natječaj je bio otvoren nešto više od dvije sedmice. Početna cijena bila je jedan euro, a završila je na 10 000 eura. Iako se nadala da će zaraditi barem 50 000, Alina je zadovoljna i sa zarađenom svotom. Cijelu priču zamišljala je baš kao i onu iz kultnog filma Zgodna žena s Juliom Roberts u glavnoj ulozi. "Ljubili smo se, a onda smo se svukli. Nikada ranije nisam to radila, tako da sam bila nervozna. Stavio me na krevet i počeo ljubiti po tijelu. Onda smo vodili ljubavi i moram priznati da sam uživala iako je bilo bolno", ispričala je detalje svog prvog seksualnog iskustva.

Kako prema ugovoru nisu smjeli koristiti zaštitu, Alina je odmah sljedeći dan popila tabletu za dan poslije. "Nakon seksa oboje smo zaspali, ali mi je na rastanku rekao kako bi volio ponovo vidjeti se sa mnom i ja sam pristala", otkrila je Rumunjka.

index.hr/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak