Craigu i Jackmanu 'pukao film' na pozornici (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Craigu i Jackmanu 'pukao film' na pozornici (VIDEO)

"Tajni agent 007" Daniel Craig i zvijezda X-Mena Hugh Jackman oduševili su pozorišnu publiku kada su se s Broadwayske pozornice zaigrano obračunali s gledateljem koji je zaboravio isključiti svoj mobitel.

Slavni su glumci uspjeli za neko vrijeme ostati usredotočeni na svoje uloge nakon što je telefon zazvonio usred predstave "A Steady Rain", međutim, kada su vidjeli da pozivatelj ne odustaje, a gledatelj se ne javlja, "pukao im je film".

Jackman je zastao na trenutak, a potom se okrenuo prema publici i nastavio kao da i dalje govori svoju rolu:

"Hoćeš se javiti? Hoćeš se javiti. Hajde dohvati ga! Nije bitno."

http://www.youtube.com/watch?v=8HopA_Oh46M


Vlasniku raspjevanog telefona očito je bilo neugodno razotkriti svoj identitet pa je odbio poslušati dobronamjeran savjet glumca.

Kako zvonjava nije jenjavala Jackman je nastavio u istom stilu: "Hajde, daj ga isključi, osim ako nemaš bolju priču i želiš je doći ovamo ispričati."

Publika je smijehom i burnim pljeskom pozdravila odličnu improvizaciju, međutim, nekoliko minuta kasnije mobitel je opet počeo zvoniti. Ovaj put se s dasaka oglasio Daniel Craig: "Možeš li se javiti, tko god da si? Javi se? Možemo mi pričekati, samo se javi!"

Jackman se nadovezao: "Nemoj se sramiti, samo uzmi telefon. Svima se to nama događalo."

Iako su poznati po filmskim ulogama obojica glumaca imaju veliko iskustvo i na pozorišnim daskama.

U predstavi napravljenoj prema djelu književnika Keitha Huffa, Jackman i Craig glume dvojicu policajaca. Drama je doživjela veliki uspjeh na Broadwayu, a gledatelji na ulaznice čekaju u redovima.

jutarnji.hr/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak