Čega se najviše plaši svaki horoskopski znak: Astrolozi otkrivaju tajne strahove svakog od njih

0
Radiosarajevo.ba
Čega se najviše plaši svaki horoskopski znak: Astrolozi otkrivaju tajne strahove svakog od njih

Svaki horoskopski znak ima svoj vlastiti skup strahova koji mogu utjecati na njegovo ponašanje i životne odluke. Razumijevanje i prevladavanje tih strahova ključno je za osobni rast i postizanje najboljih rezultata u životu.

Evo čega se plaši svaki od njih, prema mišljenju astrologa.

Ovan

Za ovnove je karakterističan strah od neuspjeha. Žele biti prvi i najbolji u svemu pa često teže popularnosti i pažnji, a straši ih mogućnost da ostanu u sjeni i neprimijećeni.

Spektakularan pogled na Titovu: Nezaboravna noć u Sarajevu uz elektronsku muziku i 50.000 ljudi

Bik

Stabilni i ustrajni Bikovi imaju veliki strah od nepoznatog. Loše se snalaze u razdobljima velikih promjena, što ih ponekad usporava u napredovanju, a nerijetko ostaju u nefunkcionalnim odnosima jer se boje novih veza ili života bez partnera.

Blizanci

Za Blizance je karakterističan strah od monotonije. Vodi ih spontanost i potreba za promjenama. Ništa ih ne straši više od činjenice da bi svaki njihov dan mogao biti isti.

Finansijski horoskop od 19. do 25. augusta: Nekome stiže novac, a nekom izazovi

Rak

Rakovi su suosjećajni i boje se slomljenog srca. Često skrivaju svoje emocije kako ne bi bili povrijeđeni, pa ponekad propuštaju ljubavne prilike ili gube kvalitetna prijateljstva.

Lav

Za Lavove je strah od gubitka moći nešto što im stvara noćne more. Vole divljenje drugih, ali se istovremeno boje da bi mogli narušiti svoj ugled ili pasti na nižu poziciju.

Djevica

Djevice su iznimno pedantne i vjeruju da mogu urediti cijeli svijet na svoj organiziran način. Njihov najveći strah je strah od haosa; teže tome da sve drže pod kontrolom i da sve predvide unaprijed.

Vaga

Vage često osjećaju strah da će nešto propustiti. Obožavaju ravnotežu pa trebaju i jin i jang kako bi se osjećale cjelovito.

Ove znakove čeka veliki uspjeh do kraja ove godine: Da li ste vi na listi?

Škorpija

Škorpije obilježava strah od napuštanja. Kada jednom nekoga puste u svoj život, očekuju vjernost do kraja života, jer je i sami pružaju.

Strijelac

Strijelce straši osjećaj zatočenosti. Ovi veliki ljubitelji slobode bježe od svih vrsta ograničenja, bilo u ljubavi ili na poslu.

Jarac

Jarci se boje gubitka kontrole. Pripadnici ovog znaka su usmjereni na uspjeh i imaju precizan plan kako postići svoje ciljeve. Ironično, upravo to inzistiranje na kontroli često im kvari planove.

Vodolija

Vodelije su poznate po svom inovativnom duhu i radoznalom umu, ali boje se da nisu dovoljno dobri. Žive pod tamnom sjenom samoprosudbe i nepotrebnog razmišljanja o tome kako ih drugi vide.

Ribe

Ribe se boje izaći iz svoje zone udobnosti. Empatične su i svoje ponašanje prilagođavaju osjećajima drugih, a veliki stres im uzrokuju situacije u kojima moraju napraviti korak naprijed.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak