Jesen će biti posebna za ova tri horoskopska znaka

0
Radiosarajevo.ba
Jesen će biti posebna za ova tri horoskopska znaka
Foto: Pexels / Ljubavni par

Jesen 2024. zatvara niz karmičkih pomrčina na osi Ovan-Vaga, koja je odgovorna za brakove, razvode i ostvarenje vlastitih potencijala. Od juna prošle godine svi smo pod utjecajem plana Svemira da obrati pažnju na svoje veze pa su mnogi tokom protekle godine imali raskide i važne sudbonosne susrete.

No, ako ste još uvijek u potrazi ili niste do kraja odlučili što ćete s već postojećom zajednicom, pričekajte grandioznu "kraljevsku" pomrčinu u znaku Vage koja će se dogoditi 2. oktobra i uz to će biti mladi Mjesec.

Njegova anomalija je u tome što tijekom pomrčine, konjunkcija Sunca i Mjeseca formira takozvanu "krunu" oko spajanja. Ovo govori o najvažnijem utjecaju na ljudske sudbine, kao da će sam Svemir voditi susrete i svijet poznanstava.

Šesta noć SFF-a | Pogledajte ko je sve prošetao crvenim tepihom

Šesta noć SFF-a | Pogledajte ko je sve prošetao crvenim tepihom

Ovan

U vaš život može ući nova osoba jer će pomrčina 2.10. biti u vašem partnerskom znaku. Vjerojatno će vas nešto uplašiti u ovoj zajednici, budući da se Crni Mjesec sada kreće kroz ovaj sektor horoskopa.

Može donijeti strahove, nevolje, neke ne sasvim "čiste" ljubavne priče.

Astrolog donosi dobre vijesti: Ovo su 2 horoskopska znaka koja će se obogatiti do kraja godine

Astrolog donosi dobre vijesti: Ovo su 2 horoskopska znaka koja će se obogatiti do kraja godine

Na primjer, možete se zaljubiti, ali će osoba biti u braku. Ili sami odlučite napustiti staru vezu jer će nova ljubav biti jača i činit će se da je ono o čemu ste oduvijek sanjali.

Blizanci

Nova ljubav, i to nevjerojatno strastvena, očekuje vas zahvaljujući pomrčini 2.10. Osoba može biti povezana s vašim karmičkim radnjama iz prošlog života – stoga, ako ste brzo uvučeni u ovu zajednicu, budite uvjereni da otplaćujete neku vrstu duga.

Osim toga, 2.10. vaš vladar Merkur bit će u konjunkciji s Crnim Mjesecom – vi ste ti koji možete postati inicijator ove unije.

Vrijedno je razmisliti nekoliko puta, ali nemojte odgađati – ponekad postoje situacije koje moramo proživjeti!

Bik

Možda imate svijetlu uredsku romansu, jer se pomrčina odvija u poslovnom sektoru, a 2. oktobra vaš će vladar već biti u Škorpionu, koji je odgovoran za vaše odnose.

Ako ste spremni započeti tako dvosmislenu romansu, onda budite uvjereni da će se strasti užariti prije punog Mjeseca u Vagi. Zato dajte svemu vremena, piše Atma.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije