Astrolozi otkrivaju koji znakovi horoskopa će imati želju da se vrate bivšem partneru u augustu

0
Radiosarajevo.ba
Astrolozi otkrivaju koji znakovi horoskopa će imati želju da se vrate bivšem partneru u augustu

Retrogradni Merkur počet će 5. augusta 2024. i završiće se 28. augusta 2024. godine. Počet će u znaku Djevice, ali će 15. augusta preći u horoskopski znak Lava.

Prelazak iz racionalnog zemaljskog znaka u emotivnog i ekspresivnog Lava može značajno da promijeni način na koji pristupate određenim stvarima za kratko vrijeme. Zato će naglasiti osjetljivost i sanjarenje, pa čak i zaljubljenost. A za ovih pet znakova horoskopa, retrogradni Merkur može da pokloni vraćanje veze sa bivšim partnerom.

Riba

Ribe mogu da se vrate svom bivšem partneru i prije zvaničnog početka retrogradnog Merkura, u periodu aktivnosti njegove sjenke. Retrogradna sjenka počinje dvije sedmice prije retrogradnog kretanja planete, što postavlja pravac za budući period. Sjenka retrogradnog Merkura će proći kroz vaš partnerski sektor. Neočekivana nostalgija, snovi o događajima iz prošlosti i, samo vama, poznati znaci su ono što može da vas podstakne da obnovite vezu.

Salkić: 'Stevandiću, ovo je istina koju namjerno zaobilazite. Dok smo živi pričat ćemo o zločinima'

Vodolija 

Tokom retrogradnog Merkura doživjet ćete unutrašnju krizu. Možda ste nedavno izabrali novu taktiku ponašanja u odnosima, a niste sigurni u njenu ispravnost. Tokom ovog perioda tražićete odgovore na pitanja o vašim odnosima, emocionalnoj i fizičkoj bliskosti sa ljudima. Prošle veze možda pamtite kroz filter ružičastih naočara. Umjesto objektivne analize grešaka iz prošlosti, radije ćete gledati film koji je već izblijedio.

Blizanac

Već 16. augusta Mars će biti u Blizancima u kvadratu sa Saturnom. Ovaj aspekt obično označava problem sa razumijevanjem svih mogućih posljedica postupaka, što može da vas učini sklonim da djelujete brzo i nepromišljeno. Može da posluži i kao pokazatelj karmičkog događaja. Ako se vaš bivši partner pojavi na vašem pragu, nemojte mu odmah žuriti u zagrljaj. Sjetite se zašto je veza prekinuta. Razmislite o tome da li je trenutak slabosti vrijedan bola koji može da donese još jedno razdvajanje.

Djevica

Horoskop će vas podstaći na emotivniju interakciju. Tu osjetljivost koju ste obično skrivali od drugih, biće nemoguće ignorisati! Bivši partneri takođe mogu da primjete takvu promjenu. Štaviše, ona ih sigurno neće ostaviti ravnodušnima. Tokom ovog perioda bićete u potrazi za ravnotežom između racionalnosti i emocionalnosti. Možda ćete osjetiti snažnu želju da se vratite partneru koji vam je dao osećaj sigurnosti jer se osjećate previše otvoreno i krhko.

Lav

Navikli ste da sijate tokom svoje sezone! Vaša sjajna zvezda privlači one koji su odavno ostavljeni. Horoskop će biti u prijateljskim odnosima sa vama nakon što retrogradni Merkur pređe u vaš znak. Možda vam se čini da je svijet konačno počeo da vas razumije. Oni ljudi sa kojima ste možda imali nesporazume, konačno shvataju šta ste zaista mislili. I možda ćete u ovom periodu doći do nekih bivših partnera, piše Mondo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak