Znate li za prvu ljubav kraljice Camille? Ostavila ga iz razloga koji je iznenadio cijelu javnost

1
Radiosarajevo.ba

Kraljica Camilla dugo je važila za jednu od najomraženijih žena u Velikoj Britaniji, a sve zbog afere s tadašnjim princem Charlesom. Njegova supruga, princeza Diana bila je miljenica naroda, a njihov ljubavni trokut bio je jedan od najpoznatijih u 20. stoljeću.

Charles i Camilla vjenčali su se u aprilu 2005., a prije njega bila je u braku s Andrewom Parkerom Bowlesom, Ipak, malo toga se zna o njenim partnerima iz tinejdžerskih dana. Naime, Camillina prva ljubav bio je Kevin Burke, koji je preminuo prošle godine u 77. godini.

Navodno se upoznali na njenoj proslavi kada je Camilla imala samo 17, a on 19 godina. Između njih se odmah stvorila velika strast, a Camilla se obožavala voziti u njegovom žutom Jaguaru kojeg je nazvala "Jaje".

Kako izgleda život u studentskim domovima u BiH: 'Kotlovnicu nazivamo tempiranom bombom'

"Svake večeri imali smo dvije ili tri koktel zabave na koje smo išli i plesali, a tokom vikenda birali smo između nekoliko plesnjaka na selu. Odlično smo se zabavljali, a ja sam imao najbolju i najzabavniju partnericu kakvu možete poželjeti', rekao je autorici Jessici Jayne o njoj i dodao:

"Camilla je bila silno popularna i iako nije bila ljepotica, bila je privlačna i seksi", Ipak, njihovoj ljubavi ubrzo je došao kraj te ga je Camilla ostavila slomljenog srca.

"Ostao sam s Camillom cijelu tu godinu. Pretpostavljam da smo bili zaljubljeni i onda me je ostavila. Zašto? Pa, kratak odgovor je da je uživala u Londonu", otkrio je i tako dao naslutiti da je u sve bila upletena i treća osoba.

Camilla se kasnije udala za Andrewa Parkera Bowlesa, dok je Kevin Burke postao ovlašteni računovođa te se oženio u 42. godini. Podsjećamo, Camilla je ovih dana proslavila 77. rođendan, a dok se njen suprug bori s rakom, ona prolazi najteže razdoblje u životu, piše Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak