Zac Efron hitno prebačen u bolnicu, pronađen kako pluta u bazenu

0
Radiosarajevo.ba

Glumac Zac Efron (36) hitno je prevezen u bolnicu u petak navečer nakon što je doživio lakšu nesreću tokom odmora u Španiji, izjavio je njegov glasnogovornik za TMZ.

Navodno su slavnog glumca u bazenu vile na Ibizi pronašla dva radnika koji su ga potom izvukli iz vode. Radnici su vidjeli kako njegovo tijelo pluta u bazenu te su ga izvukli van i pozvali hitnu pomoć, a Efronov glasnogovornik je izjavio kako glumac nije bio životno ugrožen i u bolnici je zadržan zbog mjera predostrožnosti.

Efron je navodno pušten iz bolnice u subotu ujutro i sada je "dobro".

FK Borac saznao protivnika u play-offu Europske lige: Evo ko bi mogao stići u Banju Luku

Prije gotovo deset godina glumac je također doživio nezgodu kada je povrijedio čeljust nakon što se poskliznuo dok je u čarapama hodao u svom domu. Tada je bradom udario o pod i 2022. godine u intervju za Men's Health Magazine ispričao je da je izgubio svijest, a kada je došao sebi boljela ga je glava i čeljust mu je bila povrijeđena.

Nakon toga dosta se pisalo kako je glumac bio na estetskoj operaciji i promijenio je izgled, ali je on sve opovrgavao tvrdeći kako mu lice izgleda drugačije nakon ove povrede.

U Španiju je otišao nakon što je bio u Parizu gdje je pratio otvaranje Olimpijskih igara 26. jula. Na društvenim mrežama podijelio je tada fotografiju na kojoj pozira pored rijeke Seine.

Razlog njegovog dolaska na Olimpijske igre u Francusku je i njegovo prijateljstvo s osvajačicom zlatne olimpijske medalje Simone Biles. Njih dvoje upoznali su se još na Olimpijskim igrama 2016. u Rio de Janeiru kada je Biles priznala da su ona i njezini prijatelji veliki obožavatelji Efrona.

Osim na Ibizi prošlog mjeseca glumac se dobro provodio i na Mykonosu i St. Tropezu i ovo ljeto je odlučio uživati i odmarati se kako bi se pripremio za nove filmske uloge koje ga očekuju nakon ljeta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak