Vera Wang (75) ponovo oduševila javnost mladolikim izgledom: 'Sestro, ti stariš unazad'

1
Radiosarajevo.ba

Vera Wang je poželjela svijetu "sretno ljeto" dok je dijelila svoje fotografije na kojima pozira pored bazena, i internet nije mogao vjerovati da ima 74 godine.

Legendarna dizajnerica mode, koja će slaviti 75. rođendan idućeg mjeseca, podijelila je mnoštvo fotografija na Instagramu koje su obožavatelje naveli da se pitaju koja je njenja tajna za održavanje mladolikosti.

"Moje SLIM AARONS trenutak ... Sretan ljetni period", napisala je na Instagramu uz fotografije.

Tviteraš Dodik ponovo napada: 'Murphy, ako ikako možeš, prođi me se'

Osim obilja srca i vatrica u sekciji komentara, jedan je napisao: "Sestro, ti stariš unazad!"

"Nemoguće je da imaš 70 godina", "Kako je moguće da izgledaš ovako. Moram odmah odložiti komad pizze", "Vječna elegancija, ljepota, gracija i smirenost", samo su neki od komentara.

Pionirka modne industrije, koja je kreirala vjenčanice za zvijezde poput Victorije Beckham, Ariane Grande i Kim Kardashian, izjavila je da se nada da će doživjeti dovoljno dugo da vidi svoje kćerke, Ceciliju (33) i Josephine (30) u vlastitim vjenčanicama.

"Nadam se da ću dobiti vjenčanja prije nego što umrem, oba vjenčanja", rekla je Vera Wang. "Naravno, nadam se da ću biti živa i zdrava i da ću to moći doživjeti."

Ranije je Vera otkrila da nikada nije pokušavala održavati svoju mladost "na fanatičan, opsesivan način".

"U modi sam već od svoje 19. godine. Ne pred kamerom, nego iza nje", rekla je u intervjuu za BBC 100 Women 2022. "Nikada nisam razmišljala o mladosti, vjerovatno zato što svakodnevno radim s najljepšim ženama na svijetu. I zbog toga ih više doživljavam kao svoje muze, možda je to način suočavanja s starenjem koji je produktivan".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak