Uhapšena kćerka Clinta Eastwooda: Napala svog dečka, prijeti joj tužba za porodično nasilje

0
Radiosarajevo.ba
Uhapšena kćerka Clinta Eastwooda: Napala svog dečka, prijeti joj tužba za porodično nasilje

Francesca Eastwood, kćerka legendarnog glumca Clinta Eastwooda, uhapšena je zbog krivičnog djela nasilja u porodici nakon što je došlo do svađe sa svojim dečkom u Los Angelesu u subotu navečer.

Tridesetjednogodišnja Francesca, čija je majka glumica Frances Fisher, vozila se sa partnerom po Beverly Hillsu kada je došlo do verbalnog sukoba, a prema navodima TMZ-a, situacija je navodno postala fizička.

Dečko Francesce pozvao je policiju, koja mu je savjetovala da se uputi u "Sigurnu zonu" pri Policijskoj upravi Beverly Hills, kako bi se sastali s policajcima. Kada su stigli, njegove povrede su bile vidljive. Francesca je uhapšena i optužena za krivično djelo nasilje u porodici.

Halil Lagumdžija izgubio u utrci za novi mandat, Izo Tankić novi član VSTV-a

Francesca Eastwood je u vezi s glumcem Alexanderom Wraithom i imaju sina od šest godina. Nije jasno da li je Wraith bio žrtva incidenta. Njen partner je odbio medicinsku pomoć, a Francesca je puštena iz pritvora uz kauciju od 50.000 dolara.

Francesca i Alexander su se pojavili kao par na crvenom tepihu u maju 2018. godine.

Alexander je prethodno podnio zahtjev za razvod od svoje supruge Lili Gaildraud u junu 2018. dok je bio u vezi sa Francescom, ističući da su se razdvojili tri godine ranije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak