Udala se kćerka poznatog američkog repera: Bila je glavna zvijezda u spotovima svog oca

0
Radiosarajevo.ba

On je najpoznatiji svjetski reper koji i danas svojim tekstovima inspiriše mnoge. Naravno, riječ je o Eminemu, a nedavno se našao u žiži interesovanja zbog vjenčanja svoje kćerke Hailie Scott koja je već dugo tema mnogih priča.

Eminem je kćerku Heilie Jade dobio sa bivšom suprugom Kimberly An Scott, a muzičar je nekoliko puta u intervjuima rekao da je jako ponosan na nju.

Ona je samo šest godina ušla u Guinnessovu knjigu rekorda kao najmlađa izvođačica R&B pjesme, a 2018.  je diplomirala psihologiju. Danas je prati vojska fanova širom svjeta na društvenim mrežama.

Volodimir Zelenski u noćnom videoobraćanju naciji priznao: "Stanje je teško"

Hailie je još kao devojčica, gostovala na mnogim pjesmama i spotovima svog oca kao što su Hailie's Song, My Dad’s Gone Crazy, My Darling, a spominje je i na posljednjem albumu Revival.

Mnogi su se iznenadili kad su vidjeli da je u međuvremenu izrasla u pravu ljepoticu. Nakon što je završila fakultet, pratila je oca na ljetnjoj turneji i objavljivala fotografije sa festivala na kojima je nastupao.

Vijest o njenoj udaji je obišla planetu, a ona je u vezi sa Evan Mcclintock još od od 2016. godine. Na vjenčanju je bilo mnogo poznatih lica kao što su 50 Cent, Dr. Dre i drugi.

Mlada je nosila sirena vjenčanicu sa mnoštvom tila pri dnu, a par je blistao, o čemu svjedoče i nasmijane fotografije, prenosi Žena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak