Titova unuka objavila fotografiju sa ocem: 'Sad vi vidite kako stoje stvari'

8
Radiosarajevo.ba
Titova unuka objavila fotografiju sa ocem: 'Sad vi vidite kako stoje stvari'

Rediteljica Saša Broz često na društvenim mrežama posvećuje objave svojim roditeljima. Prije nekoliko dana objavila je fotografiju sa svojim tatom Mišom.

Slavili su njegov 83. rođendan. "Slavili smo rođendan. Tatin. Osamdeset i treći pa sad vi vidite kako stoje stvari", napisala je Saša na Instagramu i objavila sliku s ocem, a onda i jednu na kojoj sjedi na kauču i mazi psa. 

Nedavno je objavila je na društvenim mrežama fotografiju s majkom Mirom i ocem Mišom i ovom objavom razgalila je mnoge svoje pratitelje koji su joj poručili kako niko ne može zamijeniti roditelje. "Oni su sve", napisala je Saša uz fotografiju s roditeljima snimljenu u jednom restoranu. Ispod objave unuke Josipa Broza Tita zaredali su se brojni komentari.

Je li ljetovanje u Hrvatskoj postalo preskupo? Ovi su turisti pronašli alternativu na novoj lokaciji

"Da oni su sve, uvijek će te saslušati, uvijek će ti pomoći, bit će tu za tebe i kad si tužan i kad te boli i kad si sretan,... Jednostavno ih treba samo voljeti. I čuvati u srcu. Uživaj s njima. Super porodica, lijepi pozdrav od porodice Zemunik! Uvijek se rado sjećamo zajedničkih radnih dana u bolnici Dubrava.

Moja mama još uvijek pamti nježnu ruku i lijepe riječi doktorice Broz. Niko ne može zamijeniti roditelje", napisali su joj pratitelji. Sašin otac Mišo Broz sin je Josipa Broza Tita i njegove treće supruge Herte Haas, a Saši su roditelji i dalje najveća podrška i vjerna publika njenih predstava. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak