Svi pričaju o prizorima vjenčanja sina Aljoše Asanovića: Žena ima dobar biznis i još slavnijeg oca

0
Radiosarajevo.ba

Bivši nogometni reprezentativac Hrvatske Aljoša Asanović ima veliki razlog za veselje.

Njegov sin Antonio Asanović u subotu, 7. seprtembra, pred oltar odveo je svoju dugogodišnju partnericu Josipu Skoblar.

Prve prizore mladenaca po izlasku iz crkve podijelili su njihovi gosti, a Antonio i Josipa zaplesali su na stihove Oliverove pjesme ”Pred tvojim vratima”.

Izbori 2024 | Dennis Gratz predstavio predizborni spot: Pričao o životu i radu u Njemačkoj

Da su Antonio i Josipa ponovno zajedno doznalo se prošle godine. Bili su skupa prije nekoliko godina, a nakon prekida svatko je ušao u novu vezu s drugim partnerima, ali ona nije potrajala.

Nakon godina razdvojenosti, Josipa i Antonio ponovno su se spojili, shvatili da su stvoreni jedno za drugo, a u subotu su uplovili u bračnu luku.

Mladenka Josipa je osnivačica studija koji se bavi organizacijom vjenčanja pa je njihov dan, na kojem se očekuje 200 zvanica, isplaniran do najsitnijeg detalja.

Njen otac proslavljeni je hrvatski nogometaš, osvajač Zlatne kopačke i nogometni trener Josip Skoblar, kojeg smo zajedno sa Aljošom Asanovićem često u dresu Hajduka viđali na terenima u Bosni i Hercegovini protiv Sarajeva, Željezničara, Slobode, Čelika...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak